Uken som gikk - Uke 46

Denne uken har virkelig sust forbi. Tenk, det er allerede søndag. Jeg har stort sett brukt dagene mine på jobb og til å rydde. sortere og sette ting på plass i nya huset.

Ukens låt
Joda (Worakls Remix) - Joachim Pastor

Ukens favorittplagg
Denne uken har jeg stort sett gått i basic hverdagslige kjoler. Det er så komfortabelt å gå med. Det legger ingen press på den voksende magen og er bare super digg å ha på!

Ukens irritasjonsmoment
Jeg har nylig begynt å se en serie på NRK. Den heter "bonusfamilien". Jeg var kommet til begynnelsen på sesong 2... men så plutselig så ble hele sesong 1 og 2 utilgjengelig?! Nå er bare sesong 3 å finne.. Greit nok, jeg kommer meg fort inn i ting som har skjedd, siden jeg kjenner til de fleste karakterer. Men årh.. er så irriterende at de fjerner slikt! Nå som jeg ENDELIG hadde funnet meg en serie jeg likte.. haha - så typisk.

Ukens tips
Jeg vil tipse dere om rituals sensational soft cleanser. Denne fikk jeg i bursdagsgave fra svigerinna mi. Den er SÅ GOD nå som det er kaldt ute. Den smelter til olje på den tørre huden og huden blir skikkelig god og myk etterpå!

Nå må jeg gjøre meg klar til senvakt på jobb. Søndager er alltid like hektisk, så da er det godt med en god rolig morgen, før arbeidsdagen. Ønsker deg en fortsatt fin søndag!


Marie Oma

Liker

Kommentarer