Tjue tjue

Okey - la oss alle bare bli enige om at 2020 kom veldig brått. Det er allerede blitt femte januar...altså - Hallo? Det går så fort! Jeg hadde en rolig og fin nyttårsfeiring sammen med min forlovede og ei venninne. Jeg hadde noen timer på jobb først, før vi avsluttet 2019 kapittelet med en nydelig biff middag m/fløtepoteter og sjokolademouse til dessert. Ah, helt fantastisk! Senere på kvelden kom en kompis av oss og broren på besøk. Hvor vi fyrte i gang litt stjerneskudd.fyrverkeri og spilte kortspill.

I år skålet vi med alkoholfri "champagne"!

Jeg var også litt i siste liten med å planlegge dekorasjon til nyttårsaften.. heh... så kvelden før satte jeg meg ned for å lage litt dekorasjon av ting jeg hadde hjemme. Slik ble resultatet. Kun brukt tjukt papir og aluminiumsfolie.

Mannen i mitt liv

2020 blir et kontrast år i forhold til de årene som var vert. Jeg gikk inn i det nye året gravid og har termin tidlig i april. Tenk at vi skal bli foreldre i år. Jeg synes fremdeles at det er litt uvirkelig å tenke på. Samtidig som jeg føler meg som verdens heldigste kvinne. Jeg har så mye jeg ser frem til!

Jeg har på en måte ingen forventninger til året. Jeg bare håper og ønsker at dette året blir et magisk år for oss alle og at vi kommer oss fint gjennom alle oppturene og nedturene, sammen.


Marie Oma

Liker

Kommentarer