Siden sist

Heisann og god lørdag!

Nå er det en evighet siden sist. Det har vert veldig lite blogging i sommer generelt, siden jeg jobbet så mye. Men også nå etter ferien. Dagene går i ett for tiden. Jeg har nå begynt med min siste eksamen på Noroff, hvor jeg har valgt å ta den på et praksis sted. Jeg var så heldig som fikk praksisplass i et reklamebyrå her på Stord! Her har jeg vert nå i 3 uker, begynner på min fjerde nå på mandag. Tiden går så ekstremt fort.. Men det er vell et tegn på at jeg trives? - Og det gjør jeg så absolutt. Føler meg nesten litt hjemme på jobb, om jeg kan si det?

Det er mye på privaten som foregår fortiden.Endre har fått ny jobb, jeg begynner å nærme meg slutten av studiet.. Men størst av alt = Boligjakten. Jeg og Endre ser nå etter et sted å kjøpe. Vi har ikke helt bestemt oss på hvor vi skal lande, om det er i Kvinnherad eller på Stord. Det er vell den største utfordringen. Vi begge to er villige til å flytte til begge steder, det er bare veldig vanskelig å lande på valget. Vi skal gi det mer tid slik at vi er helt sikre på valget vi tar.

Jeg fikk plutselig et kick til å begynne å blogge igjen. Eller hvertfall til å skrive et innlegg. Så ja, her var en bitteliten update på hva som har skjedd eller hva som skjer i det siste.
Senere i kveld skal jeg ha klubb med jentene. Det skal bli godt å samle alle igjen, det er lenge siden sist! Nå holder jeg på å dekorere bordet og gjøre ting klart.


Vi sees senere. Ønsker deg en god helg videre!
Marie Oma

Liker