På en dag hvor ingenting gikk som det skulle.

Hei! En stund siden sist nå. Jeg har vert opptatt med jobb og skole den siste tiden. Oppi det hele så har den splitternye MACen min streiket. Jeg bestilte ny Mac via eplehuset, og fikk den levert hjem, siden jeg må reise ett stykke om eg skulle kjøpe i butikk. Det var egentlig veldig påtide at jeg kjøpte meg ny, siden min gamle Mac ikke tålte å kjøre flere sterke program samtidig, og jeg hadde lite plass. Jeg som er grafisk design student trenger en sterk pc/mac som tåler at jeg jobber med flere sterke programmer samtidig. Så det var veldig på tide at jeg kjøpte meg ny og jeg bestilte den slik at jeg skulle få den i god tid til å bli ferdig med innleveringen min.

Da jeg skulle sette den opp og starte MACen, så ville den ikke koble seg til på wifien. Når den koblet seg til, så koblet den seg av bare noen sekunder senere. Jeg søkte opp problemet på mobilen min, på safari og fant noen tips som kunne funke. Jeg endret på noen av strøm innstillingene mine, og dette funket!....Men bare midlertidig..Tydligvis. For en uke senere kom det en oppdatering på MACen min.. og etter det oppsto det samme problemet. Jeg ble nokså frustrert, for dette hadde jeg ikke tid til nå som det nærmet seg innleveringsfrist på oppgaven. Jeg prøvde å google problemet igjen, og ingenting funket. Så jeg ringte kundeservice og de guidet meg gjennom noen steg,, og ingenting funket - så da var siste vei å levere den inn på service. Dette synes jeg var utrolig kjipt, her har jeg betalt flere tusen kroner for en ny Mac, også får jeg en som ikke funker. Håplaust. Så nå krysser jeg fingrene på at jeg får den kjapt tilbake. Endre er jo ikke akkurat noe apple fan, så noe av det første han sa var "nestegang kjøper du deg PC..". Hahah.

Alt dette styret skjedde på en dag hvor ingenting gikk som det skulle. Det var en skikkelig drittdag for å si det slikt - men, nå har jeg heldigvis komt meg videre og lagt det bak meg. Jeg ble ferdig med oppgaven og fikk levert den inn - heldigvis. Jeg leverte MACen min inn forrige torsdag,

Marie Oma

Liker

Kommentarer