På denne dagen, bare for seks år tilbake...

På denne dagen, bare for seks år tilbake, ble jeg og Endre kjærester. Lite visste jeg at dette var mannen jeg skulle gifte meg med. Jeg glemmer aldri denne dagen. Vi gikk på tur. Sammen med hunden til en kompis av Endre. Vi gikk til "Åsen". Et stred her i Kvinnherad, hvor du får en nydelig utsikt av Dimmelsvik. Jeg hadde sommerfugler i magen hele turen, og følte på meg at han kom til å stille meg spørsmålet, som jeg håpte han skulle stille meg.
Vi hadde med oss god niste. Kanskje ikke det man vanligvis tar med som turniste.. Haha - men, det ble en hversin "kos" sjokoladepudding.

På toppen av Åsen, skrev vi oss inn i turboka, og stilte oss fint opp for å se på den fine utsikten. Vi pratet og koste oss med kos-sjokoladepudding. Plutselig kom spørsmålet; "Marie,, Eg er ikkje så flink til detta, men...vil du bli kjærasten min?". og svaret mitt blir selvfølgelig ja. Desse ordene brukte han da han fridde til meg også.. "Marie.. Eg er ikkje så flink til detta, men..vil du gifte deg med meg?". Jeg smelter. Det er så søtt! Jeg synes det er helt utrolig at det har gått seks år allerede!! Vi har hatt så utrolig mange fine minner sammen.

Jeg visste at jeg hadde kapra drømme mannen, men lite viste jeg den gang at vi en dag skulle forlove oss.

Bildene er fra forlovelsesfesten vi hadde i februar. Klikk HER om du vil se flere bilder av feiringen.

Vi har gått gjennom mye vi to. Vi har alltid stilt opp for hverandre og har alltid hatt forståelse av motpartens avgjørelser og vi har hatt det jækla bra sammen i alle desse årene! Vi har hatt mange år med avstandsforhold, og det har vi klart å mestre. Vi forteller hvor mye vi elsker hverandre hver dag, gir hverandre komplimenter og skryt. Ler MYE sammen og nyter hver dag og hvert øyeblikk vi har sammen. Jeg er evig takknemlig for at jeg møtte Endre på det tidspunktet jeg gjorde i 2013.

Takk for 6 fine år - ser frem til hva de neste årene bringer med flere gode minner <3

Marie Oma

Liker

Kommentarer

ronjaslar
ronjaslar,
så koselig! Gratulerer med seks år, dere er et nydelig par <3
nouw.com/ronjaslar