MIN SEPTEMBER MÅNED

WOW - Denne måneden har gått fort. Jeg startet denne måneden med å dra til frisøren for å gjøre håret mitt enda lysere og ikke minst å gi det en liten stuss. Jeg har også bakt en del. Jeg har vert i Kvinnherad, hvor jeg bla. var på ItaloBrothers konsert!!! Familien og jeg var en tur til Fusa, for å besøke Mormor & Onkel. Har også vert en del i Bergen. Til og med hatt en jentetur til Haugesund. La oss ikke glemme den flotte tapaskvelden vi stelte i stand hos Hilde. Eller alle de fine turene jeg har gått. Dugnad på Fyrøya. Ah, det har vert en fin måned. Det beste av alt - Litle søsteren min er kommet hjem til høstferie! Wee. Ooog jeg har klatret, wæ - det skal jeg gjøre igjen. oida, jeg må da ikke glømme at jeg startet jo ny blogg denne måneden!!! Det er faktisk bare en uke siden, men jeg må si jeg stortrives på denne plattformen.

La Oktober måned bli like bra!! Jeg er klar. Det er mye kjekt som skjer denne måneden - jeg skal bla. begynne på studiene mine, wæ det blir skummelt! Men, jeg gleder meg!


Hva kjekt har du gjort i september måned??

Marie Oma

Liker

Kommentarer

Vilde,
Så mye GODT og mye moro!!! September har bare FLYDD unna, helt sykt!
f4shi0n.blogg.no
mariaie
mariaie,
For noen utrolig fine bilder du tar! <3 I september har jeg koset meg med interiør, jobb og foto. Sene kvelder med vin og gode venninner. Lykke til med studiene, det blir spennende! 😊
nouw.com/mariaie
Celine,
Så fina bilder du tagit under september!
celinelf.blogg.se