Lørdagstur og fint besøk

Heisann og god kveld! Klokken er ikke tolv en gang, og jeg kjenner øyenlokkene bare blir tynge og tyngre for hvert sekund. Denne dagen har gått så utrolig fort, den har vert innholdsrik og fin! Jeg har fått fint besøk i fra Bergen. Av venninna mi Stine og dattera hennes Linnea. Det var så godt å se dem igjen! Er en evighet siden sist. Vi tre har det alltid så kjekt sammen. Idag gikk vi en liten tur - til en trehytte hvor vi fyrte opp i bålpanna og grillet pinnebrød. Ah - det var sååå koselig! Pinnebrødet var også utrolig godt! Jeg har ikke lagd det siden jeg var liten.. og det var like godt som jeg husket! Vi drysset sukker og kanel på - jummii!
Senere, da Endre kom hjem fra jobb, spiste vi en nydelig middag (mosuakka), såg film og lekte. Kvelden gikk så utrolig fort. Vipps så ligger jeg her og skal legge meg.
I morgen er det ny dag og vi har mange planer! Vi skal blant annet stå litt på ski! Her blir jeg nødt til å ha med meg kamera etter gammelt. Det har jeg ikke brukt siden jeg hadde besøk av Simone. Som faktisk er en måned siden nå...!! Vell, jeg har vert opptatt med skole og rett og slett ikke hatt tid, men i morgen skal jeg ta det frem igjen - woho! GOD NATT! Håper du har hatt en fin lørdag.


Marie Oma

Liker

Kommentarer