Konfirmasjon og ukens planer

I går var vi i konfirmasjon. Jeg var ganske spent på om bunaden framdeles passet meg, haha - men det gjorde den heldigvis. Jeg må fremdeles ringe mamma når jeg skal til med stryking av skjorta ++. For jeg er livredd for å ødelegge noe! Men det gikk fint denne gangen også. Det var koselig i konfirmasjonen, kjekt å se alle igjen. Fikk servert god mat og dessert. På menyen var det Thaimat. Det var knallgodt! Etter konfirmasjonen dro vi hjem og avsluttet helgen med en action film. Den var ganske bra! Death Wish, heter den. Utrolig nok så sovnet jeg ikke halvveis i filmen.

Idag er det mandag og ny uke og jeg har som vanlig mye på kalenderen. Blant annet skal jeg levere inn en stor oppgave på fredag. Jeg reiser også hjem til Stord en tur. Også er det jo jobb. Vell, nå tikker klokken plutselig veldig fort her, så jeg får sette igang med litt skolearbeid før jeg må dra avgårde på jobb. Hade bra, håper du får en fin dag!

Marie Oma

Liker

Kommentarer

fluffandberries
fluffandberries,
Så koselig:) Fin du var i bunad!:) Har aldri sett en slik bunad-veske før, så stilig (og praktisk)!:)
nouw.com/fluffandberries
marieoma
marieoma,
Tusen takk for det! 😃
Denne bunadsvesken er bare helt fantastisk. Perfekt størrelse på og jeg får med meg det viktigste! Til og med plass til konvolutter!
nouw.com/marieoma
ArielC
ArielC,
Så fine bilder 💛
nouw.com/arielc
marieoma
marieoma,
Tusentakk! 😃
nouw.com/marieoma