Hjem til Stord

God kveld. Tirsdag etter jobb reiste jeg hjem til Stord. Her skal jeg være ut uken, tenker jeg. Hovedgrunnen til at jeg reiser hit er fordi at jeg skal på min andre ultralyd + en tur til legen. Ellers skal jeg benytte muligheten til å treffe venninner og være sammen med familien min. Det er ikke vanlig å dra på to ultralyder, (med mindre du selv ønsker tidlig ultralyd), men jeg blir fulgt opp ekstra siden jeg i 2018 tok en konisering. Det er derfor jeg har to ultralydkontroller. Endre blir ikke med denne gangen, siden han jobber. Så jeg tar med meg søsteren min istedenfor <3

Forrige helg kom vinteren til Kvinnherad også. Årets vintersesong varte ikke lenge...Snøen var borte bare et døgn senere..kanskje mindre enn det også - noen timer kanskje?

Nysnø<3

Se på den nydelige utsikten jeg har hjemme fra spisestuen vår!

Haha, jeg sier forresten både "hjem til Stord" og "hjem til Kvinnherad", fordi jeg føler meg hjemme begge steder. Det er jo på Stord jeg er oppvokst, men det er i Kvinnherad jeg har kjøpt hus og bor nå. Så jeg vil tro det er litt forvirrende for de som ikke kjenner meg å skjønne hvor jeg egentlig bor, om det er på Stord eller i Kvinnherad, siden jeg sier "hjem til..." begge steder! Men slik er det blitt og jeg kommer nok alltid til å si det slik også.

Ser frem til noen fine og rolige dager hjemme på Stord!

Marie Oma

Liker

Kommentarer