Gutt eller jente?

Det begynner å bli en stund siden vi var på vår første ultralyd. Tror det var i oktober, om jeg ikke husker helt feil. Da fikk vi vite kjønnet 76% sikkert. Doktoren sa det var litt vanskelig å se hundre prosent hvilket kjønn det er, men som han sa - han var 76 prosent sikker. Syttiseks prosent sikker på at det er en gutt!

I begynnelsen av januar var jeg på en ny ultralyd. Jeg blir ekstra oppfulgt mtp. koniseringen. og gjett hvem som glemte å spør om kjønnet? Joda, det var meg. Endre hadde ikke anledning til å bli med denne gangen, så jeg tok med meg søsteren min. Så da jeg ringte Endre etter timen, var det første han sporte om - "fikk du vite kjønnet hundre prosent nå?".. Jeg bare "oi.. shit, det glømte jeg faktisk å spørre om!". Haha - han trodde faktisk ikke på meg i starten.

Jeg skal på enda en ultralyd om litt, så da skal jeg prøve så godt som jeg kan å huske og spørre. Endre har heldigvis fri den dagen, så jeg får sørge for at hvertfall han husker å spør. Ikke at det har så noe å si om hvilket kjønn det er, jeg bare er så nysgjerrig!

Dette settet kjøpte vi på h&m for en liten stund siden. Det er det første antrekket vi kjøpte! og faktisk det eneste.Kaninen er det min mor som har heklet! Så søøøt!

Marie Oma

Liker

Kommentarer