God morgen, søndag

Heisann og god morgen! Det har vert litt fravær her på bloggen de siste dagene, for nouw har rett og slett vert nede og hatt problemer. Så ein kunne ikke besøke hverken startsiden til nouw eller blogger som er på nouw... Det har faktisk vert mye problemer i det siste, noe som har irritert meg, for vi har ikke fått noe beskjed på forhånd. Men, samme det, nå er det oppe å går igjen, ser det ut som! Får krysse fingrene på at det holder seg slik en stund til. Hvis ikke vurderer jeg faktisk å bytte Platform. haha okey - nå overdriver jeg. Det innser jeg selv. hahah.

BUT HEY, det er søndag. Her er det en skikkelig daffesøndag, for å si det sånn. Jeg er fremdeles i pysjamasen og har sovet skikkelig frempå idag. Men det trengte jeg. Jeg har fått råd i fra flere mødre at "vær så snill, lytt på kroppen din å slapp mest mulig av nå som du har mulighet". Og det har jeg tatt seriøst, jeg prøver å slappe mest mulig av, ta ting i et rolig tempo og ikke stresse. Ta en blund om jeg er trøtt. Sove frempå om jeg trenger det. og ja.. lytte til kroppen. For de som har komt med desse rådene har angret på at de ikke gjorde det selv. Så da fant jeg ut at, ja - dette skal jeg faktisk gjøre!

Jeg har nettopp fullført serien på Netflix som heter "you". Den er til å anbefale! Veldig spesiell og litt rar, men allikevel bra! Så nå må jeg vente til 2021 på sesong 3... Noen som har en annen serie å anbefale i mellomtiden?

Marie Oma

Liker

Kommentarer