Endres bursdag

Dagen før dagen inviterte vi til kake, hjemme hos oss. For å feire Endre sin 25 årsdag! I den anledning bakte jeg coocie monster cupcake, haha - de ble jo litt stilige, sant vel? Endre sin favoritt kake bestilte vi hos bestemor hans, nemlig gele banankake. Litt usikker på hva kaken faktisk heter, men det er det jeg kaller den. Eller "bestemors kake".

Jeg glemmer aldri førstegang jeg og Endre skulle ha kakeselskap sammen, (det er mange år siden...) og jeg sa jeg ønskte meg "verdens beste", og han nikket og var enig. "Ja, verdens beste må vi ha - det er den kaken som Bestemor lager, sånn banankake med gele!". Og jeg bare ser på han med et dømmende blikk å sier: "Ja, men det er jo ikke verdens beste, Endre. Verdens beste er namnet på en kake" ..... han; "Ja - Bestemors kake". Hahah, jeg ler hver gang jeg tenker på dette.

Her ser du bilde av "verdens beste" / Bestemors kake:

Det var en fin feiring og vi fikk heldigvis spisebordet på plass til den tid! Vi bestilte det 2 november, og det kom en hel måned senere.. Men heldigvis kom det før selskapet. Vi er superfornøyd med bordet. Det passet perfekt inn på kjøkkenet vårt og det er god plass til mange gjester, noe vi var opptatt av da vi kjøpte det. Kan vise flere bilder av selve spisebordet i et annet innlegg.


Marie Oma


Liker

Kommentarer