5 POSITIVE TING MED HØSTEN

Det er fasinerande å sitte inne i dette været. Det blåser godt ute, det kan jeg både se og høre. Da er det godt vi kan sitte inne i varmen. Se noe bra på tv samt gumle i seg noe godt. En god varm kakao med litt snømannbæsj? Det slår aldri feil nå om høsten.


Selv liker jeg høsten veldig godt. Tror jeg kan si det er favoritt årstiden min. Her er 5 ting som jeg synes er positivt med høsten:

1. Det blir lettere å sovne tidligere, siden det blir fortere mørkt. Pluss en kan sove dypere om det er mørkt på soverommet.

2. Småkrypene forsvinner!! Endelig. Guu som jeg hater vepser, mygg, klegg og kløende insekts stikk!!

3. Det er plomme, eple og sopp sesong! Vi er så heldige og har et flott epletre i hagen. Skulle gjerne hatt et plommetre også. Jeg skal hvertfall sørge for at det blir eplekake/muffins i huset fremover. Men når det kommer til sopp, har jeg ingen erfaring, men det hadde vert kjekt å lært seg litt mer om det.

4. Mye bra TV. Nå om høsten er det mange serier som har sesongstart, og endelig kan vi sitte foran tven med god samvittighet.

5. Nydelige farger å se ute. Teenk så mange fine bilder man kan ta ute nå i desse dager. Det er jo ikke bare fine farger ute heller, men alle de nye høst klærne som kommer inn i butikkene, åh, det er så mye fint. Selv elsker jeg burgunderrød!

Har du noen flere punkter å tilføye?

Er du glad i høsten?

Hvilken årstid er din favoritt?Marie Oma

Liker