Dette vil jeg gjøre i høst

Endelig er høsten her. Det er ingen tvil om at det er min favoritt årstid. Det å sitte inne å høre på når det pisk regner på de store vinduene. Tenne stearinlys i hele stuen - og selvfølgelig duftlys....Janei, jeg bare elsker høsten. IKKE MINST FARGENE SOM KOMMER FREM UTE I NATUREN. Herlighet. Årh. Det er bare helt nydelig! Jeg gleder meg til å ta fatt i kamera å ta fine høstbilder denne høsten. Bildene i dette blogginnlegget er arkivbilder fra høsten tjue atten, da jeg bodde i Bergen. Nå har jeg flyttet til vakre Kvinnherad. Så jeg ser frem til å ta turen til nydelige Rosendal å fotografere fine høstbilder.

Denne høsten vil jeg

- Ta fine familiebilder av min lille familie.

- Spise lunch ute på lekeplassen, en dag det er sol og fint høstvær.

- Gå mange trilleturer med Didrik. Uansett vær. . . Må bare få kjøpt meg noe skikkelig regnklær først.

- Klubb med jentene på Stord.

- Jobbe med nettsida mi. omadesign.no

- Spillekvelder.

- Kose meg med kakao og krem.

- Bake brød, rundstykker og boller. og ikke minst eplekake eller eplepai - kanskje beggedeler? Det forbinder jeg med høsten.

- Delta på norgesmesterskap i foto. Har nylig meldt meg inn i fotoklubben her i kommunen, da må jeg jo nesten prøve meg i NM.

- Pynte inngangspartiet vårt og gjør det mer "høstlig".


Hva vil du gjøre denne høsten?

Marie Oma

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,

Nydelige bilder! Fine planer du har! Eg er enig i at høsten har mange positive ting med seg, ,men for meg så blir det uansett ei tung årstid. Det blir så fort mørkt, dagane blir så korte - og det tar energien min.

nouw.com/mariasinverden