BLÅTUR

HEI! På søndag var dagen hvor Endre og jeg reiste på Blåtur. DU KAN SE OPPDATERING FRA HELE REISEN PÅ MIN INSTAGRAMPROFIL @MARIEOMA. Her har jeg delt både film og bilder! Det er Endre som arrangerte hele reisen, det eneste jeg visste var at vi måtte være ute av døra til klokken 18:40, senest, og at jeg måtte pakke som en helg i Bergen. + pass. Jeg var nokså spent og litt nervøs på hvor reisen skulle bli til. Første stopp var på vår lokale bensinstasjon. Her handlet vi litt energidrikk og fylte på drivstoff. Jeg ble litt forveien og lurte på om vi skulle kjøre langt, siden han fylte tanken helt opp..

Videre kom vi til ferjekaien, hvor vi tok ferja over til Gjermundshamn. Jeg hadde en liten mistanke om at vi skulle dra videre mot Flesland å fly. Men han gjorde meg litt forvirra enkelte ganger, og kjørte feil med vilje - bare for å lure meg. Den luringen! Etterhvert skjønte jeg og fikk det bekreftet at vi skulle til Flesland. For jeg merket at han fulgte skiltene mot der til. og da vi først kom dit så var jeg litt i tvil om vi skulle fly med en gang, eller om vi skulle overnatte på hotell.
Hele hodet mitt var helt kaos med fylt i tanker. HVOR SKAL VI!?

Vi parkerte bilen, og overnattet på hotell. Wohoo! Her hadde vi en rolig kveld hvor vi bestilte en god kveldsmat på hotellet. Jeg ble også nødt til å jobbe med litt skolearbeid. Men det gikk kjapt, jeg hadde bare noen få oppgaver å få unnagjort. Det er det som er fordelen med nettstudier - kan studere når og hvor jeg vil!


Etterhvert ble vi nødt til å ta kveld, for jeg fikk vite at vi skulle stå opp klokken 06:00 må morgonen dagen etter. Vi fikk oss en god natt søvn. en fantastisk god frokost før reisen fortsatte videre. Vi gikk mot flyplassen og her sjekket Endre inn bagasjen. Jeg skulle tross alt ikke få vite hvor vi skulle, enda. Det gikk lang tid før jeg fikk vite det.

Vi gikk mot flere gater og gikk rundt om på Flesland, før vi ble enige om å gå til den faktiske gaten. Her sto det en toller og tok oss i mot. Hun ba oss vise frem pass og boarding kort. også lurte hun på hvor vi skulle reise... Endre sier søtt og uskyldig "London". Jeg står i bakgrunnen å bare gliser og sliter med å stå i ro, fordi jeg ble så glad! LONDON! WOHOO. Jeg har aldri vert i London før - så dette her blir så utrolig gøy!

Flyturen gikk fort. Den var over på et lite øyeblikk. Da vi landa sa Endre "Nå må vi dra å finne oss noe å spise, utfor her en plass". Jeg bare ; "Em, på flyplassen?" å joda, vi skulle ete på flyplassen. For det var trossalt en stund siden vi hadde spist frokost. Og han påsto at både jeg og han var sulten. Jeg var bare småsulten, men tenkte okey - det er kanskje påtide å spise litt til, siden jeg ikke aner hvor lenge vi måtte reise til neste sted. Så jeg hørte på han og vi satt oss ned på COSTA. Her kjøpte vi hver vår kaffe. Jeg er litt småspist av meg, så jeg kan fort bli mett på slikt. Haha. Mens jeg stå i kassen og bestilte satt Endre å passet på bagasjen vår. Jeg brukte litt tid, for jeg måtte ta ut kontanter + bestemme meg om hva jeg skulle ha og det kan ta sin tid, for jeg er så ubesluttsom.

Etterhvert kom Endre bort til meg. Jeg fikk litt hakeslipp siden han bare hadde forlatt bagasjen. Jeg lurte på hva i alle dager han holdt på med. Han bare "jeg fikk noen til å passe på bagasjen". Da ble jeg litt sånn.. Hmm.. Hvem er det som passer på?? Jeg følte på meg at det var noen jeg kjente. Men jeg var veldig usikker.
Da jeg endelig hadde bestemt meg og fikk kjøpt det vi skulle ha gikk vi bort til plassen. Jeg shit nervøs siden jeg ikke visste hva jeg skulle møte. Hvem er det som sitter bak hjørnet her og passer på bagasjen vår? Joda. - Det viste seg å være bestevenninna mi og kjæresten!!!! WHAT! Jeg ble så glad!!! (Du kan se reaksjonen min på instastory @marieoma)- hahah! Jeg hadde ingen anelse på hvordan jeg skulle reagere så alt som kom ut var "jævlar" , hahah altså - what? Men GU SÅ FANTAStISK! Tenk at alle de tre har planlagt denne reisen. Vi satt en stund på cafèn COSTA for å prate før vi dro videre til toget og leiligheten. Jeg ble veldig overrasket over leiligheten, den var kjempefin! Bare se her:

Dette er gangen. Vi har 2 soverom, 2 bad og stor stue og kjøkken.

Mer oppdatering fra reisen kommer i senere innlegg!

Har du vert på blåtur før?
Marie Oma

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
So utrulig flott gjort av kjæresten din! Håper du får ein kjempeflott tur!
nouw.com/mariasinverden
susannem
susannem,
Åh så snill kjøreste du har, gud så deilig med blåtur 😃
nouw.com/susannem