Alle hjerters dag

Idag er det alle hjerters dag, Valentinesdagen. Personlig er jeg ikke så opptatt av å få noe den dagen, mange forventer roser, bamser,smykke og det ene og det andre, men jeg er mer opptatt av å bare være med hverandre, og kanskje gi litt ekstra oppmerksomhet, med fine ord ord, kyss, klem, ett fint kort. Rett og slett bare ha det koselig sammen. Det er jo alltids stas å få en liten overraskelse, men det jeg mener er at det behøver ikke være så stort. Det er tanken som teller.

Tidligere år har jeg og Endre hatt hjemme date, hvor vi har lagd god middag sammen, sett en god film og bare kost oss i hverandres selskap. Dette ble litt vanskelig i år, siden han jobbet dagvakt og jeg senvakt... Så vi fikk kun sett hverandre når vi sto opp og når vi legger oss. SÅ - Siden vi ikke får se hverandre så mye på allehjerters dag, lagde jeg et kort til han, hvor jeg tegnet en tegning (de som er under på bildet her) og skrev en liten tekst, hvor han skal sette av lørdagskvelden. Vi utsetter daten og har den heller i helgen. Min plan er at vi da skal sprette ene gaven vi fikk på forlovelsesfesten! På kortet skrev jeg også en søt liten hilsen.

Det ble ett sent blogginnlegg idag, jeg kom ikke hjem fra jobb før nå. SÅ nå skal jeg ta meg en god dusj, før jeg legger meg. I morgen skal jeg på tidlig vakt igjen, så vi snakkes etter jobb! Jeg skal forresten snappe på @norwegianblogs i morgen! Så legg oss gjerne til der, på snapchat @norwegianblogs. GOD NATT! Håper du har hatt en fin valentinsdag!

Hvordan har du "feiret" valentinesdagen?
Marie Oma

Liker

Kommentarer