-ROADTRIP TIL FOLGEFONNA-

Vår nye familiebil! Veldig fornøyd med den... Eller ny og ny - kjøpte den i februar/mars? En renault talisman!

Jeg har aldri sett verre veier enn den veien vi kjørte på. Veldig smalt, kronglete og mye telehiv. Humpete kan man vi. Lite møteplasser når man møtte på motkjørende bilder. Så en må vær flink til å rygge når en skal kjøre her. Men vi hadde stort sett flaks, og møtte på bil i "perfekt timing" og var møteplasser rett i nærheten. Vi spøkte litt med å kjøre med bobil oppgjennom her, på desse veiene. og like etter kom det en BUSS(!!) All creds til sjåføren der altså. Er nok ikke bare bare å kjøre store kjøretøy på desse veiene.

Vi hadde en kjempefin tur. Vår første skikkelige roadtrip med Didrik. og flere skal det bli!

Marie Oma

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Ser ut til å ha vert ein nydelig tur! Du har tatt mange nydelige bilder! <3 Kan eg spørre kor og korleis du redigerer bildene dine?
Det er ikkje alltid berre berre å kjøre på smale veier, men det er ein egen teknikk med det! Det er ikkje så gale når ein er vandt med det! 😊
nouw.com/mariasinverden
marieoma
marieoma,
Hei og tusentakk for hyggelig kommentar! Bildene redigere eg i lightrom på macen min. Av og til bruker eg photoshop, men det bruker eg helst om eg skal fjerne gjenstander som forstyrre motivet i bildet.
I lightrom redigerer eg lysstyrke, kontrast og fargar. Me kjørte til Jondal, og innover mot kirka der. og inn eit laangt stykke. Ein må betale 100kr i bompenger. Veldig smale veier, men ein heilt nydelig natur og landskap. så det er absolutt verdt det! 😃
nouw.com/marieoma
mariasinverden
mariasinverden,
Kan eg og få spørre kor dåke har kjørt opp til Folgefonna? Kva det heiter der?
nouw.com/mariasinverden
,
Hej! Hoppas allt är fint med dig 😊
Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete.
Vid intresse så maila till [email protected], så berättar jag mer.
Ha en trevlig dag!
Anonym
,
Når kommer fødselshistorien? ❤️