Har haft en helt okej helg tills idag.. Dels för det är söndag och alla tankar och känslor kommer då men dels för att det gjorde så ont och se han och åka iväg.. Men det som var annorlunda var att denna gången fick jag inte varken en hejdå kram eller puss ,Johanna sa till mig innan jag gick ur bilen "borde du verkligen göra detta? Du kommer tycka det är jobbigt efteråt" jag borde ha lyssnat för när vi satt där och prata så var allt bra men när han skulle cykla iväg ville jag bara gråta så ont det gjorde.. Han sa "var det något du ville prata om" men jag vet ju att vad jag än säger så kommer jag aldrig kunna ändra vad han känner och vill ,man kan aldrig tvinga någon till och känna något även fast jag önska det..
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 674 Readers

Likes

Comments

Haft en sjukt bra helg faktiskt och jag mår nå fruktansvärt bra! Har precis kommit hem ifrån Säffle typ.. Träffat Robin han om någon gör mig alltid glad! Nu kommer alla tro att det är något mellan oss .. ;) det som är dä roligaste ,haha :) men jag ska snart sova ,hoppas ni haft en bra helg :)


  • 711 Readers

Likes

Comments

Denna veckan har gått otroligt snabbt ,har spenderat den med världens bästavänner älskar er och utan er vore jag inget.. Har träffat Robin lite grann också och då ska ju folk börja prata om att jag tycker om han mer än vän och allt bara för man träffar en kille,hah dagens samhälle är ju helt sjukt!
Ska snart dra mot skolan även fast jag inte har någon lust för mår inge bra.. Men pappa tvingar iväg mig och verkar inte förstå hur jag mår.. Vet inte riktigt vad helgen har och bjuda på men det märks!:D
Ha en bra helg :)
  • 725 Readers

Likes

Comments


Vet inte riktigt vad jag varken vill eller känner längre och jag litar nästan aldrig på när någon säger något fint till mig för jag tror att dom hittar på bara för och vara "snälla". När jag får beröm kan jag tänka på det hur länge som helst och höra att någon faktiskt tycker om en betyder så oerhört mycket och höra! jag har svårt och lita på folk samtidigt som jag förlåter folk för lätt och har svårt och säga nej.. jag är så rädd för och bli kär och gå in i ett förhållande igen för och bli sådär jävla sårad och krossad igen är inget jag vill gå igenom igen ,jag har fortfarande ärr och vissa kvällar kan det göra ont ,allt som hände mellan mig och Alex.. det är något jag aldrig vill uppleva igen ,den känslan och bli lämnad av personen man älskar mest av allt här på jorden och höra dom orden " jag har inga känslor kvar längre" det är det som jag är rädd för.. samtidigt som jag vet att jag måste chansa och lära mig att alla killar är inte likadana.. men rädslan finns alltid där.

Likes

Comments

Jag hinner inte med allt bloggande och allting även ifall jag önskade att jag kunde vara mer aktiv.. Jag har ingen lust med något längre helt ärligt.. Inte träffa någon vill bara vara hemma och vara för mig själv ,innebandyn är inte ens rolig längre och skolan är åt helvetet REDAN IGEN.. Och detta med och äta går inte heller bra men jag kämpar! Har varit skadefri i över 4 månader nu! Men jag ska snart dra mig mot skolan har ju försovit mig igen som vanligt :p och ikväll ska jag träna även om jag inte har någon större lust..
Btw jag har ny telefon så alla nummer är borta så ni kan ju slänga iväg ett sms med namn! :)


  • 769 Readers

Likes

Comments

Detta har nog hänt alla tjejer någon gång om inte så lär det hända... Detta händer mig typ varje gång och jag börjar tröttna ,killar som skriver det första dom gör om ens kropp/sex.. Det är så avtändade så det finns inte! Jag äcklas så mycket och ni sjunker så otroligt mycket i mina ögon... En kille som jag snackat med ett tag nu var as go.. Tills han bad mig skicka bild på min kropp ,det förstör allt.. Visst om man är tsm eller något då är det en helt annan sak (forfarande störande) men. Är sex allt folk har i hjärna? Bröst har vi för att våra kommande barn ska få mjölk ,inte för att ni ska han ngt och kolla på.. Samma sak med killar som bara "nej men sån är inte jag,de är rykten " kyss mitt ASs ,för efter bara ngra veckor så visar dom sitt rätta jag! Sex är viktigt i ett förhållande men man kanske borde lära känna personen innan man ens yttrar sig om ngt sånt? Det är iaf min åskit.. Nu ska jag sova för ska upp tidigt! Gonatt :)


  • 836 Readers

Likes

Comments


Idag är det 7 månadersen.. Det kan ha varit en utav dom värsta dagarna i mitt liv hoch det är inget jag skriver för uppmärksamhet ,utan jag vill att ni ska inse att man faktiskt ska ta vara på dom man älskar och aldrig ta något eller någon föregivet. Jag mådde otroligt dåligt under vintern och maten hade börjat krångla för mig ,jag var nära på och falla tillbaka till mitt självskadebeteende.. Den natten hade jag inte ätit/druckit något på 2/3dagar och det resulterade till att jag bara låg och skakade och försökte spy men jag kunde inte.. Det fanns ju inget och få upp ,den kvällen var jag redo jag hade bestämt mig för att jag skulle ge upp.. Men utan min dåvarande pojkvän och hans mamma hade jag inte klararat den kvällen ,jag låg bara och skakade och dom blev illa tvingade till och ringa ambulans och jag fick spendera hela kvällen och natten på akuten.. Jag vill bara att ni ska veta att inge är omöjligt jag ska inte säga att jag mår 100 procent bra varje dag ,men jag kämpar! Och utan dom få fina personerna som jag har hade jag aldrig klarat detta. Vill ge ett extra stort tack till er som alltid funnits där och aldrig tröttnat! Kom ihåg att inget är omöjligt ,bara du har viljan. Idag är det över 3 månadersen jag fick ett återfall och jag kämpar så gott jag kan,DU är stark

Likes

Comments

Hade en jätte bra kväll igår men den hade väl kunnat varit bättre om jag inte hade varit sjuk.. Det suger verkligen ,hade sett fram emot och åka till likenäs idag och kolla på folkrace men med tanke på hur sjuk jag är så skippar jag det...
Jag har tänkt på en sak ,nog väldigt många som har gjort dä.. Men killar (finns säkert tjejer som gör det med) men i detta läget syftar jag på killar eftersom jag är intresserad av killar.. Jag träffade en kille förra fredagen och vi hade skrivit innan och då var de typ bara han som skrev ,han skrev iaf alltid först.. Men efter vi hade träffats (första gången) å han bor typ 10 mil ifrån mig ,så blev han ganska off och skrev inte mycket alls ,svarar knappt.. Sånt förvirrar mig ,det är som om dom blir besvikna när som träffar en irl.. Eller så tyckte han bara att jag blev för på ,eftersom jag fick/har känslor för hnm. Jah vet inte och jag har frågat honom men man får inte något ordentligt svar ,om han ens svarar vill säga.. Detta med känslor alltså.
  • 903 Readers

Likes

Comments

Är sjuk och såklart blir jag det på helgen så himla typiskt när jag har planterat och göra saker hela helgen men det stoppar inte mig! Har precis duschat och ska snart äta lite grann och sen dra mot Malou för idag ska vi fira Maja. Har fruktansvärt ont i halsen och är förkyld men jag överlever.. :) vet inte riktigt mer vad jag ska skriva faktiskt ,har väl inte så mycket mer och säga... På måndag rakar jag side cut! Så slänger väl upp en bild på hur det blev! Men ha en bra helg alla godingar och ta väl hand om varandra!


  • 953 Readers

Likes

Comments


Är väldigt stressad just nu för gick upp för ungefär 20 minutersen och har inte ätit frukost fast det gör jag aldrig.. och börjar om ungefär 20 minuter men som tur är det nära till skolan! :) jag har iaf tagit piercing i läppen nu så tänkte att ni som ville se videon kan jag länka här nere för :)

http://youtu.be/5UPq0CGG-Gc?list=UUGKN6kS6b_mq25JKrmUYYIA
 

Likes

Comments