WRAPS MED TERIYAKI PORTABELLO, AVOKADO SAMT MARINERAD SALLADSKÅL!

En riktigt god wrap, sprängfylld med smak, och dessutom väldigt nyttig 🤗

WRAPS MED TERIYAKI PORTABELLO, AVOKADO OCH MARINERAD SALLADSKÅL

4 st portabello ansad och rengjord
0,5 dl teriyakisås
Klä en passande ugnsplåt med bakplåtspapper.
Pensla portabellon med teriyakisås, lägg över på plåten, och baka på 200 grader i ungefär 15 minuter. Den skall ännu ha lite spänst kvar.

4 st tortillabröd
100 g på mackan vitlök, gurka Oatly (eller valfritt märke)
2 st avokado skivad
1 st romansallad
1 dl marinerad salladskål & purjolök

Bred valfri ”färskost” på tortillabröden.
Skiva de bakade portabello svamparna.
Lägg sedan på sallad, svamp, avokado och marinerad salladskål.

Vik/rulla ihop bröden, och ät genast 😉

MARINERAD SALLADSKÅL & PURJOLÖK

500 g salladskål fint strimlad
1 st purjolök (150g)
6 st vitlöksklyftor
2 msk ingefära finriven
2 msk vitvinsvinäger
2 msk matolja
2 tsk råsocker
1,5 tsk Wasabi & Sesame Santa Maria
1 tsk salt

Blanda salladskål och purjolök och lägg sedan ner det i en stor plastpåse.
Rör ihop vitlök , ingefära, vinäger, olja, salt, socker och Wasabi & Sesame krydda, blanda med salladskål och purjolök. Massera in blandningen i kålen, häll över i en glasburk och låt stå i minst 30 minuter, men gärna längre!

Gillar

Kommentarer

MikaelaGourmettjejen
Susann,
Wow, så gott det ser ut 👍😍
zinnie.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Åh gud vad gott, tack för att du delar 😊
nouw.com/johannagrahn
marielyander
marielyander,
Tack smölla 🙏 va roligt att du gillar 😊
nouw.com/marielyander
Mybellystory
Mybellystory,
Jag älskar teriyaki och detta lät och såg så himla gott ut! Måste testa! 👌🏼😊
nouw.com/mybellystory
marielyander
marielyander,
Tack smäkla, så glad blir! 😊🧡
nouw.com/marielyander