VEGETARISK CAESARSALLAD!

VEGETARISK CEASARSALLAD

4 st quornfilé tinad
2 msk sweet chilisås
2 msk olja valfri
1,5 tsk sambal oelek
Salt & svartpeppar

Blanda ihop marinaden, och häll den över filéerna. Ställ i kylen och låt stå i minst 30 minuter.

2 st romansallad
150 g körsbärstomat halverad
400 g haricot vertes förvälld
2 - 3 msk kapris avhälld, sköljd

4 st skivor surdegsbröd tärnat
Olivolja.

DRESSING

1 dl majonäs
3 msk iMat fraiche
1 dl parmesan riven
1 msk soja japansk
2 - 3 tsk citronsaft
Salt & svartpeppar.

Blanda ihop och låt stå svalt tills dags att servera.

Stek de marinerade quornfiléerna tills de fått fin färg, strimla dem, förväll haricot vertes, samt stek krutongerna och låt allt svalna.

Skölj och dela romansalladen i mindre bitar, och bred ut över ett stort serveringsfat.
Toppa med tomater, haricot vertes, strimlad quorn, kapris, krutonger. Ringla till sist över dressingen strö valfritt kryddgrönt över, och servera genast!














Gillar

Kommentarer

Mathilda
,
Har precis hittat din blogg och äälskar den! Så många goda recept 😃
marielyander
marielyander,
Tack snälla rara, va glad jag blir🙏💚
nouw.com/marielyander