VEGANSKA POTATISBIFFAR

Enkelt, billigt och väldigt gott!
POTATISBIFFAR MED VITLÖK OCH DILL
1 kg potatis kokt och pressad
2 st vitlöksklyfta pressad
3 msk vetemjöl
4 msk dill hackad
Salt och svartpeppar
Blanda ihop alla ingredienser, och smaka av med salt och svartpeppar.
Ta en bit plastfolie, och klicka ut potatissmeten. Rulla in smeten i plastfolien, så att det blir en rulle.
Lägg sedan i kylen, i ca 30 minuter.
Ta ut rullen, ta bort plasten, och skär den i lagom stora skivor.
Stek på medelvärme i mjölkfritt smör i ungefär 5 minuter/sida, och biffarna fått fin färg.
Servera med lingonsylt och valfri sallad, som gärna får innehålla bönor!

Gillar
Jenniesh, saralinnea och gillar detta
Wow vad fina de blev! 😃
Tusen tack 🙏😊
Tack snälla 🙏 och tack detsamma! Kram 🧡
Ser dunder gott ut!
Tusen tack 🥰