VEGANSK TOAST MED TÅNGKAVIAR!

En riktig favorit, en lite festligare förrätt som är både god och billig!
VEGETARISK TOAST
4 skivor ljust surdegsbröd
Smör
4 st morot skalad och tärnad
4 msk iMat fraiche eller annan valfri
3 msk majonnäs äggfri
0,5 st rödlök finhackad
4 msk gräslök finhackad
2 msk dill finhackad
Salt & citronpeppar
1 burk tångkaviar
0,5 st rödlök finhackad
Dill några kvistar
Koka morotstärningar i lättsaltat vatten tills de mjuknat, tar ca 4 - 5 minuter eller kolla med sticka. Häll sedan bort vattnet och låt svalna.
Blanda ihop fraiche, majonnäs, rödlök, gräslök, dill, morot, och smaka av salt och citronpeppar. Smaka av, och låt gärna stå svalt någon timme innan servering.
Ta ut rundlar ur brödskivorna, och stek dem frasiga i lite olja.
Fördela röran på bröden, och toppa med tångkaviar, resten av rödlöken, lite dill, och servera omedelbart!

Gillar
Kommentarer

