TORTELLINI MED HASSELNÖTSSMÖR & VEGANSK MJUKOST

Annorlunda och gott 🤗


TORTELLINI MED HASSELNÖTSSMÖR & VEGANSK MJUKOST

2 st lök gul finhackad
3 stjälkar bladselleri finhackad
500 g broccoli små buketter
2 st spetspaprika röd hackad
5 - 6 st körsbärstomat klyftad
2 st vitlöksklyftor pressad
2 st näve bladspenat
Ca 1,5 dl havregrädde
2 msk olja

500 g tortellini kokt enligt instruktion på förpackningen

Ca 0,5 - 1 dl hasselnötssmör
200 g Vegansk Mjukost Creamy Original Violife

Hetta upp olja en traktörpanna, och fräs lök på låg värme tills den blivit mjuk och glansig. Tillsätt broccoli, selleri paprika, körsbärstomat och låt fräs ytterligare ca 4 min.
Rör ner bladspenat, pressad vitlök samt havregrädde. Låt allt fräsa samman i ytterligare några minuter, smaka av med salt och svartpeppar.

Blanda den kokta tortellinin med hasselnötssmör och grönsaker.

Toppa med vegansk mjukost och lite hackad persilja vid servering.

Gillar