TOAST OCH MARINERADE CHAMPINJONER

Ibland vill jag ha något enkelt, som en toast.
Här har jag använt mozzarella, tomat, spenat, och Pesto Peperoncini.
Peston fanns med i senaste Smakbox med temat HELGTID, och har snabbt seglat upp som en ny favorit. Pesto med chili är väldigt gott, och passar perfekt som smaksättare, när man som jag älskar chili!
Serverade min toast med marinerade champinjoner, smaksatta med Greenish från Pinklish 😊
TOAST OCH MARINERADE CHAMPINJONER
8 st skivor ljust bröd
1 b Pesto Peperoncino
100 g körsbärstomat skivad
2 st schalottenlök skivad
65 g babyspenat
0,5 dl oliver svarta skivade
2 frp mozzarella skivad
Bred pesto på alla brödskivorna.
Och lägg sedan lite spenat, skivad tomat, schalottenlök, oliver och mozzarella på fyra av skivorna. Toppa med resterande skivor, och grilla i en smörgåsgrill.
Fungerar såklart även att steka på spisen.
Servera med valfri sallad, jag serverade min toast med marinerade champinjoner.
MARINERADE CHAMPINJONER
250 g champinjoner ansade skivade
En näve babyspenat
2 msk balsamvinäger röd
3 msk olivolja
1 tsk Greenish från Pinklish
Svartpeppar
Blanda alla ingredienser, och låt sedan stå svalt i ungefär 1 timme.

Det vattnas i munnen
Tack så jättemycket ☺️🙏
Mhmmmm 😍😍
Taaack 🙏💛
Ohh det där såg gott ut, mums
Tusen tack 🙏 så glad blir 😊