STROGANOFF MED ROSTAD PUMPA!

STROGANOFF MED ROSTAD PUMPA!

1 st butternutpumpa
4 st vitlöksklyfta
2 st lök gul skivad
250 g körsbärstomat
0,5 st chili röd hackad
2 msk olja
1,5 tsk rosmarin torkad
2 msk tomatpuré
1 b körsbärstomater
2,5 dl iMat havregrädde
2 tsk senap söt & stark
1 msk Knorr grönsaksfond vegan
Rosmarin färsk hackad

300 g svamp valfri stekt
250 g bellaverde/broccoli

Dela pumpan, kärna ur, skär bort skalet och skär den i större tärningar. Lägg bakplåtspapper på en ugnsplåt, och lägg över pumpa, tomat, lök och vitlök.
Ringla över olja, och krydda med salt, svartpeppar och rosmarin.
Rosta på 225 grader i ca 20 minuter. Hetta upp lite olja i en stekgryta, rör i tomatpuré och låt fräsa i några minuter. Häll sedan i en burk körsbärstomater, fond samt havregrädde, koka upp, och låt puttra ihop i 10 minuter. Vänd till sist ner de rostade grönsakerna, låt allt bli genomvarmt och smaka av med salt & svartpeppar.

Servera med valfri stekt svamp, lättkokt bellaverde och ris!





Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
Åhh så gott!! && detta får jag testa i veckan!! Massa kramar
nouw.com/sarafogelström
marielyander
marielyander,
Men va glad jag blir, tack snälla rara du! 🙏💕💕
nouw.com/marielyander