SNABBLAGAD PASTA MED SVAMP OCH TOMAT!

PASTA MED SVAMP OCH TOMATSÅS

400 g svamp, jag använde skogschampinjoner och vanliga champinjoner
2 st schalottenlök
1 st vitlök solo finstrimlad
0,5 chili röd hackad
1 b körsbärstomater
1 dl creme fraiche
Salt & peppar
Persilja hackad
Timjan

4 port pasta valfri

Börja med att fräsa champinjoner i lite olja, när vätskan nästan har kokat in, tillsätt en rejäl klick smör, och blanda ner lök, vitlök och chili.
Fräs tills lök är mjuk och glansig, då är det dags att hälla på tomater, persilja, och röra ner creme fraiche. Låt puttra samman på låg värme i ca 10
minuter, smaka sedan av med salt, peppar och timjan.

Blanda ihop färdigkokt pasta med svamp & tomatsåsen.
Vid servering, toppa med extra persilja, timjan och riven parmesan!

Gillar

Kommentarer