RÖDBETSBIFFAR MED EXTRA ALLT!



VEGOBIFF A LA LINDSTRÖM

1 lök finhackad
2 dl kokt ris
2 potatis kokta
3 st rödbetor rårivna
0,5 dl gräslök finhackad
1 msk rödbetor inlagda och finhackade
1 msk gurka inlagda finhackade
1 saltgurka finhackad
1 - 2 msk dijonsenap original 
1 ägg
3 msk potatismjöl
Salt, kryddpeppar

Fräs löken i lite olja tills mjuk och glansig. Blanda med det kokta riset, och kokt riven/pressad potatis, blanda även ner rårivna rödbetor, gräslök, och de inlagda grönsakerna. Rör sedan ner ägg, kryddor, senap och potatismjöl. Låt vila ca 30 minuter, forma till 12 st knubbiga biffar, och stek i smör 5 min/sida.

Servera med klyftpotatis och svampsås, eller valfria tillbehör. Även jättegott på macka med en klick dillmajonäs!

Gillar