RIGATONI MED TOMAT OCH AUBERGINESÅS!

RIGATONI MED TOMAT OCH AUBERGINESÅS

1 st lök gul finhackad
1 st aubergine tärnad
0,5 - 1 st chili röd skivad
3 st vitlöksklyfta riven
2 msk tomatpuré
2 msk rosmarin färsk hackad
2 msk olivolja
2 b tomat krossad
1 tsk råsocker
1 dl grönsaksbuljong
Salt och svartpeppar

4 port pasta valfri

Haricots verts
Ruccola
Parmesan vegansk

Fräs lök, aubergine, chili, vitlök, tomatpuré i lite olivolja. Låt fräsa i några minuter, rör ner rosmarin, tillsätt krossade tomater, grönsaksbuljong samt råsocker. Låt få ett uppkok och sedan puttra samman i ungefär 10 minuter.
Smaka av med salt och svartpeppar, och mixa såsen lite slarvigt, den behöver inte vara helt slät.

Blanda såsen med kokt pasta, toppa med lite ruccola och haricots verts!





Gillar