QUORN VEGAN SPRÖDBAKADE FILÉER MED TILLBEHÖR!

Quorn Vegan Sprödbakade Filéer, äntligen har jag provat dem! Och måste säga att det
här var verkligen så himla gott.

Serverade dem med ett fluffigt potatismos, remouladsås och gröna ärtor.
Allt veganskt, och görs under tiden som filéerna bakas i ugnen! Så prova gärna!

SPRÖDBAKADE QUORN FILÉER MED FLUFFIGT POTATISMOS, REMOULADSÅS OCH GRÖNA ÄRTOR

2 frp Quorn Vegan Sprödbakade Filéer

Bakas enligt instruktion på förpackningen

REMOULADSÅS

1 dl iMat fraiche
1 dl äggfri majonnäs
0,5 st äpple finhackad
2 msk rödlök finhackad
2 msk bostongurka
Salt en nypa
Svartpeppar

Blanda samman, och ställ svalt tills dags att servera.

POTATIS

800 g potatis skalad, delad i mindre bitar
50 g mjölkfritt margarin
2 - 3 dl växtbaserad mjölk (Sproud Barista) är ett jättebra val
Salt en nypa
Vitpeppar efter behag
3 msk dill/persilja hackad
0,5 dl purjolök fint strimlad

Koka potatisen mjuk, häll bort kokvattnet. Vispa ner valfri mjölk, margarin och vispa tills moset blivit fluffigt. Blanda ner dill/persilja, och smaka av med salt, vitpeppar, och toppa med strimlad purjolök.

Servera de sprödbakade Quornfiléerna med potatismos, remouladsås, gröna ärtor, fint strimlad purjolök och citron!

Blir nämligen jättegott att pressa lite citron över filéerna 😊

Gillar

Kommentarer