QUORN MED CITRONSÅS & PRIMÖRER

QUORN MED CITRONSÅS

300 g quornfilé delad i lagom bitar

Stek bitarna, och krydda med salt, svartpeppar, och stek dem i smör/olja tills de fått fin färg.
Ställ åt sidan så länge.

2 dl grönsaks/umami buljong
3 dl grädde valfri
2 tsk maizena
1 knippa rädisor halverade
250 g sockerärta halverade
100 g babyspenat
1 citron eko skal rivet
2 tsk citron pressad
Salt & citronpeppar

Blanda buljong och grädde i en kastrull, vispa ner maizena och låt koka upp och småputtra i 5 minuter. Smaka av med pressad citron, salt och peppar, tillsätt rädisor, sockerärtor, hälften av det rivna citronskalet och lättstekt quorn, som får puttra med i 2 minut. Avsluta med att röra ner spenaten och smaka av igen.

Toppa med resten av citronskalet, och servera med kokt potatis och lättkokt broccoli!

  • Quorn

Gillar

Kommentarer