QUESEDILLAS MED QUORNFYLLNING!

QUESEDILLAS MED QUORNFYLLNING

300 g quornbitar
1 st lök finhackad
1 st spetspaprika tärnad
1 tsk salt
1 tsk salladskrydda
1 tsk paprikapulver
1 tsk vitlökspulver
200 g färskost
100 g babyspenat
1 dl majs
1,5 dl ost riven
Olivolja

8 st stora tortillabröd

Hetta upp olivolja i stekpanna, fräs quornbitarna i 4 minuter. Tillsätt lök, paprika, kryddor och låt fräsa i 4 minuter till. Blanda ner färskost, spenat och låt långsamt bli varmt.
Smaka av med salt & svartpeppar och rör till sist ner majsen.

Dela stora tortillabröd på mitten, och lägg sedan på quornfyllning, lite ost och vik ihop.
Tryck till dem ordentligt med stekspaden, och stek frasiga i lite olivolja ca 4 min/sida.

Servera med valfria tillbehör, exempelvis guacamole, sallad och majs!

Gillar

Kommentarer