PYTTIPANNA VARIANT MED MOZZARELLA OCH CITRON!

När man har kokt potatis över, gör en vego pytt. Jag gjorde min ungefär så här!

PYTT I PANNA

700 g kokt tärnad eller råstekt
3 st vitlöksklyfta skivad
2 st röd paprika grovt tärnad
150 g champinjon skivad
3 st tomat tärnad
Basilika
Persilja
Salt & svartpeppar
Citron skivad
Mozzarella riven i bitar

4 st skivor surdegsbröd
stekt i lite olivolja smaksatt med vitlök

Värm upp lite olivolja i en stor stekpanna. Lägg ner skivad champinjon, och låt fräsa 3 - 4 minuter. Blanda sedan ner potatis, lök, vitlök, paprika, tomat som får fräsa med i 6 minuter. Eller tills grönsakerna känns klara, och har fått lite färg.
Krydda ordentligt med salt och peppar, blanda ner persilja och basilika, och toppa med mozzarella.

Servera med brödet, en skiva citron, och gärna extra basilika och persilja!





Gillar

Kommentarer