PORTABELLO SOM BURGARE!

UGNSBAKAD PORTABELLO BURGARE

4 st portabello svamp fot borttagen
4 st hamburgerbröd

75 g smör rumsvarmt
1 st salladslök mycket fint strimlad
2 st vitlöksklyfta pressad
0,5 st citron eko skal rivet
1 msk timjan färsk hackad
1 tsk senap stark & söt
Salt & svartpeppar
4 ark ugnsfolie

Ruccola
Timjan färsk hackad
Citron klyftor

Rör samman kryddsmöret, salta och peppra svampen lätt, lägg en klick kryddsmör i varje hatt. Forma fyra små skålar av folie, lägg en svamp i varje skål, och baka på 225 grader i ca 10 minuter. Låt svalna en aning, och servera som burgare med valfria tillbehör. Jag hade ruccola, färsk timjan, och extra citron att pressa över, men det är ju en smaksak vilka tillbehör man vill ha!


  • Biffar

Gillar