OREGANO QUORN!

En enkel middagsrätt som går snabbt som ögat att göra.
Servera med kokt potatis samt valfria lättkokta grönsaker!


OREGANO QUORN

300 g quornfilé tinad och delad på längden
3 st vitlöksklyfta skivad
Salt & svartpeppar
1 dl vitt vin
3 dl grädde valfri
1 msk grönsaksfond Knorr Vegan
3 tsk oregano hackad färsk

Fräs quornfiléer och vitlök i lite smör, krydda med salt och peppar. Låt fräsa tills quornet fått lite färg, ställ åt sidan.

Koka upp vin, fond, grädde, oregano, och blanda ner quornfiléerna. Låt få ett uppkok och sedan puttra under lock i 3 - 4 minuter.
Smaka av eventuellt behövs mer kryddor.

Jag serverade med kokt potatis samt lättkokt broccoli & haricots verts!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
marielyander
marielyander,
Tack snälla! 🙏😊
nouw.com/marielyander