MINA BÄSTA QUORNPANNBIFFAR

QUORN PANNBIFF MED LÖK

300 g quornfärs tinad
0,5 dl havregryn
3 msk potatismjöl
1 dl gräddmjölk
1 msk valfri grönsaksfond
2 ägg

Mixa den tinade quornfärsen snabbt. Blanda havregryn, potatismjöl, fond, gräddmjölk, ägg och låt svälla 10 min, blanda ned färsen till en jämn smet, och låt stå ytterligare en stund. Forma biffar och stek 4 min/sida på ganska hög värme, lägg över biffarna på en bakplåtspapper klädd plåt, och ställ in dem i ugnen, i ca 10 min på 175 grader.Servera med mycket stekt lök, kokt potatis, skysås och pressgurka!

Dom här blir väldigt, väldigt bra, i både konsistens och smak. Glöm bara inte att "ösa" i kryddpeppar det behövs alltid extra kryddning när man lagar rätter med quorn!

Gillar

Kommentarer