LUNCH ATT TA MED!

SNABBNUDLAR I EN BURK

1 port snabbnudlar
1 dl blandade grönsaker, jag använde morot, gröna bönor, spenat, edame men funkar med de flesta grönsaker, typ champinjoner, broccoli osv
1 vårlök strimlad
2 tsk sesamfrö
1 msk soya
1 tsk ingefära riven
0,5 tsk grön currypasta
0,5 tsk sambal oelek
0,5 grönsaksbuljong tärning
Koriander

Koka snabbnudlarna enligt instruktioner på förpackningen. Kyl nudlarna , och lägg ner i burken. Mixa ihop ingefära, currypasta, sambal oelek, buljongtärning, och soja, ordentligt i en liten skål.
Häll sedan blandningen över nudlarna. Dela morot, och lätt kokta gröna bönor i mindre bitar, och lägg dem ovanpå nudlarna, tillsammans med lite babyspenat, gröna bönor och edamebönor. Avsluta med lite hackad koriander, sesamfrö och ev lite pressad lime.
Sätt på locket, och förvara kallt fram till servering.
Häll då över kokande vatten, så att allt täcks, rör runt och låt stå i en knapp minut, ät och njut!


Gillar

Kommentarer

Ida,
Åh vad gott det såg ut!! 😊
iidajohansson.se
marielyander
marielyander,
Tack snälla du 🙏💚
nouw.com/marielyander