GRILLSPETT MED TILLBEHÖR!

Regnar såklart, när vi för engångs skull skall grilla. Jaja, det går ju att sitta inomhus och äta också!
NEKTARIN TABBOULEH MED VITLÖK & CITRON SMETANA OCH GRILLSPETT
4 port bulgur kokt i buljong och 1 pressad vitlöksklyfta
0,5 st gurka tärnad
2 st nektarin tärnad
0,5 dl persilja hackad
0,5 citronjuice
0,5 dl olivolja
Flingsalt & svartpeppar
Blanda kokt och avsvalnad bulgur, dressing, gurka, nektarin, persilja, salt och peppar.
Smaka av, och ställ svalt så länge. Vid servering, dekorera med skivad nektarin och extra persilja.
VITLÖK & CITRON SMETANA
2 dl smetana
3 st vitlöksklyfta pressad
2 msk citronjuice
Salt & svartpeppar
Blanda ihop, smaka av.
Servera sedan tabbouleh, vitlök & citron smetana, med grillspett, mina bestod av champinjon, lök, tomat, och paprika!


Kommentarer