GODA SMÅ MUNSBITAR!

LÖKTORTINI MED FULLKORNSBULGUR & QUINOA!

2 st röd lök skivad
250 g kesella
1 ägg
2 dl fullkornsbulgur & quinoa kokt i buljong
2 msk mannagryn
1 dl riven parmesan
0,5 dl rostade pinjenötter
0,5 dl msk gräslök
Salt, peppar & chiliflakes
Olivolja

Fräs den skivade löken, tills mjuk och glansig.
Blanda kesella, ägg, mannagryn, och bulgur/quinoablandningen i en bunke. Rör sedan ner lök, parmesan, pinjenötter, och gräslök. Smaka av med lite salt, peppar och chiliflakes.
Fördela smeten i muffinsformar, och ställ dem sedan i en muffinsplåt, blir mellan 8 - 12 st beroende på storlek.

Grädda ca 30 min i 200 grader!
Låt svalna, och lossa försiktigt med en liten kniv, och lyft upp dem med en sked, eller ät dem
direkt ur formen!

Riktigt goda och saftiga matmuffins, perfekta till en tomatsallad eller något annat gott!

Gillar