✨GLÖGGBOLLAR✨

Bollarna blir glöggigt goda om man använder sig av en glögg som är både kryddig och söt. Tyvärr var min glögg lite tunn i smaken, så bollarna blev inte så kraftiga i smaken som när jag gjort dem tidigare år. Men det är såklart en smaksak!

GLÖGGBOLLAR

2 dl glögg alkoholfri kryddig & söt
200 g sötmandel
10 st dadlar
2 msk kokosolja
1 st apelsin eko skal rivet

TOPPING

Lakritspulver
Blåbärspulver
Hackad mandel
Kokos

Koka glöggen tills den blir tjock och sirapsliknande.
Mixa mandeln grovt, tillsätt sedan dadlar, kokosolja, 3 msk koncentrerad glögg, och det rivna apelsinskalet.

Gör ca 20 st bollar, och rulla i valfri topping, jag hade blåbärspulver, lakritspulver och hackad mandel, hade även tänkt ha kokos, men glömt köpa hem.
Så kan det gå ibland, det blir inte som man tänkt, men ok ändå!

Gillar