ENKEL GAZPACHO & GRISSINI!

I samarbete med @smakbox har jag fått möjlighet att prova grissini från Sfornatini! Och eftersom det nu är vår ute, nästan iallafall 🤪 så gjorde jag en enkel Gazpacho och serverade den tillsammans med grissini..

GAZPACHO

3 - 4 st tomat stora
250 g körsbärstomat
1 st lök
4 st vitlöksklyfta
1 st chili röd
1 st paprika röd
0,5 st gurka
1 msk vinäger röd
1 msk balsamico vit
4 msk olivolja
0,5 msk grönsaksfond vegan Knorr
Salt & svartpeppar

Mixa ihop grönsakerna, och blanda ner fond, vinäger, balsamico. Smaka till sist av med salt & svartpeppar, och ställ svalt.. Soppan är ganska tjock, så vill man späda den med lite vatten, så gör man självklart det.
Själv gillar jag den ganska tjocka konsistensen!

TOPPING

50 g körsbärstomat i olika färger
0,5 gurka hyvlade remsor
2 st vitlöksklyfta riven
3 msk olivolja
1 msk balsamico vit

Blanda ihop vitlök, olivolja, balsamico och rör försiktigt ner klyftade tomater och hyvlad gurka.

Häll upp soppan i små glas, toppa med marinerade tomater & gurka, och servera med grissini!

Gillar