CLUB SANDWICH MED MARINERAD PORTABELLO & AVOKADO!

Matig lunchmacka, eller varför inte som middag med en sallad vid sidan om!

MARINERAD PORTABELLO & AVOKADO CLUB SANDWICH

4 - 6 st portabello tunt skivade
0,6 dl balsamvinäger
2 msk olivolja
2 msk teriyaki sås
1 msk lönnsirap
2 st vitlöksklyfta finhackad
0,5 tsk timjan torkad
1 msk timjan färsk hackad

Skiva svampen tunt, och lägg över i en kraftigare plastpåse. Blanda samman marinaden, och häll den sedan rakt ner över svampen i påsen. Vänd på påsen några gånger, så att all svamp täcks av marinad. Lägg i kylen, och låt marinera i minst 4 timmar, vänd gärna på påsen några gånger under tiden.

8 st skivor surdegsbröd eller valfritt bröd
Olivolja
3 st avokado mosad
1 st lime pressad
Salt & svartpeppar
Sallad valfri
1 st rödlök tunt skivad
Timjan färsk

Stek brödskivorna i olivolja, och stek även svampen hastigt, salta och peppra lätt.
Mosa avokado, och blanda med pressad lime, lite salt & svartpeppar.
Bred ut mosad avokado på 4 st brödskivor. Fördela den stekta svampen över, toppa med rödlök, sallad och färsk timjan, och bröd!







Gillar