BRUSCHETTA CAPRESE!

BRUSCHETTA CAPRESE

750 g körsbärstomater halverade
0,5 citron saft och skal eko
5 st vitlöksklyfta delad
4 msk olivolja
1 msk honung flytande
Flingsalt & svartpeppar

Sprid ut halverade körsbärstomater på en bakplåtspapper klädd plåt. Droppa över honung, citron, olivolja, strö över lite salt, peppar och sätt in i ugnen. Låt sedan baka på 150 g i ca 2 timmar, när 30 minuter återstår, vänd runt dem lite på plåten.

4 st skivor surdegsbröd
2 st mozzarella riven i bitar
Basilika en näve strimlad
Citronskal eko
Flingsalt
Svartpeppar
Olivolja att droppa över

Ringla lite olivolja över brödskivorna, och rosta på 225 grader tills de fått fin färg.

Lägg upp brödskivorna på tallrikar, lägg på riven mozzarella, och toppa med de långbakade tomaterna.

Toppa med lite basilika, citronskal, flingsalt, svartpeppar och några droppar olivolja.

Gillar

Kommentarer

dks
dks,
Nam, så godt 😊 Takk for tips 😊
nouw.com/dks
marielyander
marielyander,
Åh, tack snälla 🙏😊
nouw.com/marielyander
Emma Engström,
Så magiskt gott!! Måste ta med mig detta <3
nouw.com/emmaengstrom
marielyander
marielyander,
Tusen tack, så glad jag blir 🙏💛
nouw.com/marielyander