BELUGALINSER MED ÄPPLE & KÅLRABBISALLAD!

Det var ett tag sedan jag använde belugalinser, trots att de är mina absoluta favoritlinser!
Så nu var det dags, en god kombo med linser, kålrabbi och äpplen!
BELUGALINSER MED ÄPPEL & KÅLRABBISALLAD
600 g kålrabbi skalad och tärnad
2 st äpple gärna syrligt och med rött skal tärnade
1 st schalottenlök finhackad
0,5 st chili röd finhackad
0,5 dl persilja hackad
0,75 dl majonnäs äggfri
0,5 dl olivolja
1 tsk farinsocker
1 st vitlöksklyfta pressad
Salt & svartpeppar
4 port belugalinser kokta i grönsaksbuljong
Blanda samman tärnad kålrabbi, med tärnat äpple, finhackad schalottenlök, och chili.
Rör ihop majonnäs, olivolja, farinsocker, vitlök, och smaka av med salt & svartpeppar.
Och till sist, blandas försiktigt samman det hackade, med dressing, belugalinser och persilja!

Kommentarer