ÄGGANDE GOTT🐣🐣

ÄGGCOCOTTE MED SPENAT, SVAMP OCH PARMESAN

4 st Àgg
250 g champinjon skivad
150 g spenat
0,5 dl parmesan
4 msk grÀdde
Timjan
Salt, peppar, chiliflakes
Smör
Persilja, timjan fÀrsk hackad

FrÀs svamp i lite smör, krydda med salt, peppar och timjan. FrÀs tills vÀtskan kokat in, och svampen fÄtt lite fÀrg, blanda ner spenat, och lÄt frÀsa med i en minut. Fördela röran i formarna, tillsammans med hÀlften av den rivna parmesan, gör en liten grop i röran, och knÀck försiktigt ner ett Àgg. Salta eventuellt lite mer, och droppa lite grÀdde över varje Àggula, och hyvla en tunn skiva smör över.
GrÀdda sedan i vattenbad pÄ 200 grader i ca 10 minuter, tills vitan stelnat.
Toppa gÀrna med hackad persilja, timjan, och extra parmesan, servera med rostat bröd!

Gillar