London!!

Åh jeg er supergira! Som sagt bestilte jeg og Patrick denne turen for en god stund siden -faktisk før jul da dette er vår julegave fra oss til oss, og jeg har gledet meg siden det ble gjort!

Det er ekstremt lenge siden jeg var i London sist (vi snakker ungdomsskolen), og jeg husker faktisk nesten ikke hvordan det var der annet enn at jeg ikke glemmer alle de ville innkjøpene på Primark, haha! Det var jo SÅ billig!

Jeg gleder meg til å spise god mat, vandre rundt i gatene og kikke, dra på konsert, og aller mest gleder jeg meg til å tilbringe tid med det snilleste og fineste mennesket jeg vet om, Patrick❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Tanker og meninger

På mitt forrige innlegg her, fikk jeg to forholdsvis slemme kommentarer fra samme person, med samme IP adresse. Etter å ha gjort litt «research» fant jeg 99% sikkert ut hvem personen er. Nesten skummelt at man legger igjen slike spor overalt på Internett, men også fint når slike ting skjer. Jeg velger å ikke kontakte personen, fordi jeg strengt talt ikke har noe behov for å ha kontakt med mennesker som ikke vil meg noe godt. (Denne personen kjenner meg, og har kjent med ganske lenge, og nettopp derfor stikker det nok litt ekstra.) Men jeg tenkte å lage et lite innlegg om det, fordi det utlyser en ganske viktig sak og et tema jeg syns er viktig å være opplyst om i det samfunnet vi har i dag.

Så her kommer noen lange og viktige setninger fra meg, helt ærlige, og helt ekte, som jeg håper du tar deg tid til å lese og tenke over:

Penger definerer ikke et menneske
Vi er heldige som bor i et sterkt, flerkulturelt, mangfoldig og rikt land som Norge. De aller aller fleste av oss har tak over hodet, vi har mat, og mulighet for å studere, skaffe oss en jobb, og å leve fint. Vi bor i et land med mange muligheter. Et land hvor man har ytringsfrihet, og hvor man har lov til å være seg selv. Vi har det trygt, og vi lider ingen nød. Norge har over mange år bygd opp en stabil og trygg økonomisk vekst, og i dag er det MANGE i Norge som har god råd eller det man kan kalle «mye penger». Flere og flere jobber mer, tjener mer, kjøper mer, bygger mer, og har mer. Penger har blitt en «vane» og noe man kanskje litt for lett tar for gitt. Det er lett å bli mindre bevisst på hva pengene går til, hvorfor man bruker de, hvorfor man har de, og hvilke goder man får ut av de.

Kommentaren gikk ut på at jeg, fra denne personens synspunkt fremstiller meg som «rik» (noe jeg selv mener at jeg ikke gjør) og at jeg kommer fra en familie med mye penger (noe jeg faktisk heller ikke gjør ). Jeg er oppvokst med skilte foreldre, og har nesten hele livet mitt bodd med kun pappa. Pappaen min er ikke rik av penger, men vi har helt normal råd, og lever veldig godt. Videre stod det at jeg bodde på «stusselige Kleiverud, Holmestrands fattigstrøk».

Dette gjorde vondt å lese fordi det er så ubetydelig og uviktig hvor eller hva man kommer fra. Og jeg vet at det er mange ungdommer og også voksne i dag som føler de ikke er bra nok fordi samfunnet vårt er så veldig pengeoppslukt.

Det er fortsatt mange i Norge som ikke er i «overklassen». Det er mange som ikke tjener 1 million i året, og det er mange som ikke har besteforeldre eller oldeforeldre som var flinke og sparte masse, slik at deres barn (våre foreldre) har arv og eiendommer. Det er mange som har aleneforeldre, og mange som har kommet til landet vårt helt uten penger av grunner vi ikke kan forstå om vi så prøvde alt vi klarte. Det er mange som er syke og ikke kan jobbe, og også mange som er syke og fortsatt jobber -men begrenset. Noen bryr seg rett og slett ikke så mye om penger, og noen jobber mer enn andre for mindre penger, fordi yrker har forskjellige utbetalinger. Og gjett hva? -Det finnes faktisk også folk som rett og slett ikke har noe behov for å vise at de har penger!

Poenget mitt her, er at hvor mye penger du eller familien din har, har INGENTING å si for hvordan du er som person. Det påvirker ikke verdiene dine, målene dine, egenskapene dine, eller personligheten din. Det er kun deg selv, familien din og de du tilbringer tid med som gjør det.

Min pappa er som sagt kanskje ikke den rikeste pappaen i penger, men han er rik i så uendelig mye annet -og det er det som betyr noe. Han er rik i verdier, kunnskap, ydmykhet, styrke, og ikke minst kjærlighet. Han er empatisk, støttende, omsorgsfull, og ekte. Han er 100% rik i seg selv. Og det er ikke en krone i hele verden som kan erstatte det.

Jeg vet at jeg har vokst opp trygt, med masse kjærlighet, og riktige verdier i livet. Derfor vil jeg også tørre å påstå at jeg selv har blitt og er et genuint snilt, omsorgsfullt og empatisk menneske. Ja, jeg jobber og tjener penger for å kjøpe meg ting jeg ønsker meg og for å kunne spare til og oppnå ønsker jeg har. Det er jo tross alt det vi alle gjør. Men penger er i det store bildet ikke noe viktig for meg. Jeg har lært meg verdien av penger, og hvor viktig det er å finne glede og lyspunkter i ting som ikke kommer fra penger. Familie, venner, kollegaer, latter, fine ord, delte tanker, støtte, omsorg og kjærlighet. Det er disse tingene som gjør et menneske lykkelig. Det er dette som gjør meg lykkelig og tilfreds med livet mitt.

Så du som sitter der hjemme og sender en anonym kommentar over Internett og forteller meg at JEG er et falsk og stygt menneske? Snakk om å være ulykkelig med seg selv. Du har kanskje mer penger enn meg, men jeg har det tydeligvis MYE bedre enn deg.

Likes

Comments

God mandag, fine lesere

Dagen i dag har gått til å slappe av.
En super deilig start på uken hvor jeg kan hente inn litt ekstra søvn, og gjøre litt ting som det kanskje ikke blir så mye tid til resten av uken.

Vi har fått besøkt mormoren til Patrick og spist litt der, vært en tur på butikken, lagd et nydelig fruktfat, og fått gjort unna litt jobb og vasking. Alt i alt en veldig avslappende og rolig dag.

I morgen starter jobbuken for min del, før vi skal ut å reise til helgen! Jeg gleder meg skikkelig.

Likes

Comments

Hverdag

I går dro vi en venninnegjeng ut for å spise og se den siste Fifty Shades filmen «Fifty Shades Freed» på brygga i Tønsberg. Alltid like koselig å se jentene igjen❤️

Jeg personlig syns filmen var bra og veldig fin. Har jo lest at den har fått forholdsvis dårlig omtale, men jeg tenker at når du drar for å se Fifty Shades så må du på en måte lage en forventning som filmen kan nå opp til -altså det er en film om sex og et ganske overdådig liv, haha!

Jeg liker alle tre filmene, og kan gjerne se de om igjen! #fiftyshadeslove hehe.

Her er forresten favorittsangene mine fra filmen:

Capital Letters - Hailee Steinfeld

Heaven - Julia Michaels

Big Spender - Kiana Ledé

For You - Liam Payne

🖤

Likes

Comments

Hverdag

På fredag var Patrick og jeg på Esmeralda i Tønsberg for å feire 40-årsdagen til Peter Kovacs. Vi var vel bort i mot 30 personer som kom, så det ble masse prat (med mennekser jeg aldri hadde møtt før) og god stemning!
Jeg spiste indrefilét med søtpotetpurré, og det var helt h i m m e l s k.

Fornøyd med nytt alpinutstyr, haha!

Likes

Comments

Hverdag, Tanker og meninger

Trene mer
Er alt for lenge siden jeg har vært i treningsrutiner nå, så målet mitt er å få til hvertfall 2 treninger i uken denne måneden!

Reise
Har forsåvidt planlagt en reise i februar, så håper alt går etter planen og at ikke noe ødelegger for at det skjer.

Rense huden hver kveld
Dette punktet er jeg aalt for dårlig på. Jeg har vært heldig å få en ganske problemfri hud, men merker uansett hvor mye friskere og renere huden min føles så fort jeg renser den og pleier den litt ekstra.

Spise frokost før jobb
Jeg spiser nesten aldri frokost før jeg drar hjemmefra, noe som ender med at jeg kjøper både frokost og lunsj på butikken/café i løpet av dagen. Unødvendig og sløs av penger!

Bruke mindre penger mat
Jeg bruker helt ekstremt mye penger på mat, og det er virkelig HELT unødvendig!! Jeg bor jo faktisk hjemme enda og har tilgang på gratis mat 24/7.

Starte på billappen
Haha, nei jeg har faktisk ikke tatt lappen enda.. Jeg er livredd for å kjøre bil og gruer meg allerede. Planen er å ringe for å sette opp kjøretimer i slutten av måneden.

Bruke tid på mennesker rundt meg
Dette punktet kan man vel nesten alltid forbedre seg på, i hvertfall jeg... Hverdagen går som regel veldig i ett, og da er jeg dårlig på å prioritere familie og venner midt opp i alt. Jeg vet hvor stor pris jeg setter på folk som tar seg tid til meg, så denne måneden ønsker jeg virkelig å gjøre så godt jeg kan for å ta meg tid til å være med de jeg er glad i.

Spise sunnere
Jeg har falt helt ut av rutiner på hva som er «OK» å spise i hverdagen, og hva jeg burde se på som helgekos, så jeg spiser veldig mye usunt og næringsfattig hele tiden. Skal prøve å snu litt på dette igjen.

Investere i meg selv
Det vil si: bruke penger på helsa mi. Jeg sliter mye med vondt i rygg og nakke etter en tidligere skade, men gjør ingenting for å fikse det, noe som ender i at jeg konstant har smerter. Jeg må rett å slett få en henvisning til noen som kan behandle meg igjen!

Være mer positiv
Jeg har det egentlig veldig bra om dagen, men tar meg selv i å ofte være lei meg eller irritere meg over ting som egentlig bare er bullshit. Time to stop that anpd be more positive!

Likes

Comments

Hverdag

Jeg elsker å reise, og syns opplevelser er noe av det viktigste og mest lærerike vi kan gi oss selv.

I år har jeg vært i Spania så langt, og snart (om ca.3 uker) går neste tur til....? Jeg velger å holde det hemmelig liiitt lenger, haha! Jeg gleder meg kjempe mye i hvertfall, og tror det kommer til å bli en skikkelig koselig og morsom tur🖤

Likes

Comments

Dagen i dag har jeg tilbrakt med en av mine nærmeste venninner, Karoline. Vi er alt for sjeldent sammen, men hver gang vi sees er det som om vi har sett hverandre hver dag. Vi er så like på så mange måter, og jeg er så heldig som har hun i livet mitt. Gode venninner er verdt alt🖤
Vi var først en tur på Bakkenteigen og så på en skolekonsert til en venn, før vi reiste til Oslo for å feire fine Lovise som ble 21 år i går!❤️

Sola mi❤️
Håper dere får en fin og opplevelsesrik helg!

Likes

Comments

Hverdag

Ah, torsdag og jeg har fri både i morgen og på lørdag! Altså er det faktisk helg for meg nå. Har egentlig ingen spesielle planer for helgen, annet enn at jeg skal kose med meg ost og kjeks, kjæresten, og film i kveld❤️ Deilig.

Likes

Comments

Tips, Hverdag

Hei dere!
Tenkte å legge ved noen sanger som jeg hører mye på om dagen. Når det kommer til musikk er jeg veldig... ubesluttsom? Jeg liker veldig mye forskjellig, og samme dag som jeg kan pakke meg under dyna og sette på Birdy, vil jeg også ut å løpe til noe så «teit» som «Do you like bass?».

Uansett; akkurat nå er det disse som går på repeat:

Sikkert flere av disse som spilles av mye for mange om dagen. Syns albumet til Camila Cabello er veldig fint, og er faktisk veldig imponert over det nye til Imagine Dragons også. Anbefaler dere å høre gjennom de om dere ikke allerede har gjort det🖤

Likes

Comments