Denne Isabel Marant Étoile nederdel er min seneste tilføjelse til garderoben - og en bedre én af slagsen. Jeg ved allerede nu, at den helt sikkert vil blive brugt flittigt. Kunne i tænke jer at se outfits med den? Nederdelen kan forresten findes lige her.

Knus

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1.Tallerken 2.S & P kværn 3.Tæppe 4.Spejl 5.Bestik 6.Stol 7.Glas 8.Lysestage

Okay, så forleden dag købte jeg min første tallerken fra Royal Copenhagen for ligsom at starte på en slags "samling", til når jeg på et tidspunkt skal flytte hjemme fra. Hold da op, 479 kr. for sådan én. Jeg kan sagtens finde andre sjovere ting at bruge mine penge på end stel, men så alligevel - jeg vil jo heller ikke have et hjem, der er identisk med IKEA's katalog. Derfor har jeg samlet en collage med lækre bolig ting, der kunne være gode at have med, når og hvis, at jeg en gang skal flytte hjemme fra haha. Håber det kunne give lidt inspiration - måske et par ønsker til den næste fødselsdag?

Knus

Likes

Comments

Normalt er det ikke fordi tirsdag er en specielt anderledes dag, men igår var en undtagelse. Min gode veninde Pernille fra klassen, der blogger lige her , havde nemlig fødselsdag. Kombineret med at vi i den her uge i gymnasiet har AT, hvor vi arbejder selvstændigt, valgte vi at tage en tur ned på Lagkagehuset for at hygge og fejre hende - virkelig en tiltrængt pause.

Derudover havde Benjamin, ma boyfrieeend, og jeg halvårs-dag, omend det så overhovedet er noget man fejrer? Vi smuttede i hvert fald ind til Aarhus Central Foodmarket for at spise aftensmad, og det var SÅ lækkert. Det fede er, at man kan vælge imellem rigtig mange forskellige ting ved alle boderne, derfor endte vi også med at dele både tapas og sushi. Derefter smuttede vi forbi det nye Salling Rooftop, da jeg ikke havde fået set det, og det er bestemt også et besøg værd. Håber i nødt jeres tirsdag ligeså meget, som jeg gjorde.

Knus


Likes

Comments

1.UGG 2.Ganni 3.Isabel Marant/Similar here 4. Givenchy/Similar here 5.Billi Bi 6.Asos 7.Asos

Et klart musthave til både efterår og vinter er helt sikkert støvler. Jeg føler aldrig man kan få for mange, især fordi de faktisk kan bruges stort set hele året rundt. De kan både være praktiske når det kolde vejr kommer, fine til bare ben om sommeren eller blot til jeans i hverdagen. Jeg drømmer selv om nr. 3 fra Isabel Marant i den flotte grønne farve, men nu må vi se... I min søgen fandt jeg også mange fine alternativer til de lidt dyrere støvler, som også klart kan anbefales at tjekke ud - håber i kunne bruge inspirationen.

Knus

Likes

Comments

Jakke - Cos / T-shirt - Zara/ Jeans - Closed / Sneakers - Valentino

I dag da jeg var inde i byen til festugen, faldt jeg over denne mega fine jakke fra Cos, som jeg absolut bare skulle have med hjem!! Jeg synes den passer perfekt til efteråret, der snart er på vej, hvor jeg primært vil bruge den med et par støvler til. Prisen var helt fair, og hvis det frister kan i selv tjekke den ud lige her.

Knus

Likes

Comments

Contains affiliate links

Tee - Ganni / Jeans - Similar here  / Jacket - Similar here  / Sneakers - New Balance

Nu er det efterhånden nogle uger siden at skolen startede igen, og det betyder virkelig uendelige tøjkriser hver morgen - i hvert fald for mit vedkommende. Lige for tiden drømmer jeg om at iføre mig noget lignende ovenstående, da det både er lækkert og praktisk til hverdag. Et godt tip er at finde et par gode jeans med detaljer, en statement t-shirt og så ellers peppe det op med smykker. Det holder stort set altid.

Knus

Likes

Comments

1. Mit fulde navn er Marie Louise Aabenhus Rasmussen

2. Jeg er 18 år

3. Jeg er født og opvokset i Risskov, som er en forstad til Aarhus - her bor jeg i øvrigt stadig

4. Til dagligt går jeg på Risskov Gymnasium i 3.G, hvor jeg har studieretningen; Samf A, Eng A & Mat B

5. Min familie består af min mor og far, min storebror på 19 og til sidst min lillebror på 14 - altså er jeg det "uheldige" midterbarn…

6. I min fritid forsøger jeg i mellem afleveringer og lektier, at få trænet en smule i fitness med veninder

7. Derudover arbejder jeg i bageren Emmerys, for at kunne opretholde mit uendelig forbrug af ja, penge

8. Vi deler en stor kærlighed til ski i min familie, og smutter til hver en tid hellere en tur til Alperne fremfor sol-ferier med strand

9. Efter 3.G planlægger jeg at holde et sabbatår, hvis ikke to? Her overvejer jeg blandt andet at blive skiinstruktør for en sæson

10. Til sidst tilbringer jeg også en masse tid med min familie, kæreste og veninder - Det vil i helt sikkert også opleve i kommende indlæg her på bloggen, hvor i sandsynligvis kommer til at høre en del om dem

Det var lige 10 hurtige facts om mig, så i måske har en bedre fornemmelse af hvem jeg er? Eller måske ikke. Jeg lover at der nok skal komme flere personlige indlæg i fremtiden - indtil da, må i nøjes med dette.

Knus

Likes

Comments

Hello, og velkommen til. Jeg har endelig efter lang tids overvejelse besluttet mig for, at starte min egen blog. Her på bloggen vil alt fra hverdag med skole og venner, til mode og ting jeg interesserer mig for, blive smidt op. Jeg håber, at i vil læse med - jeg glæder mig i hvert fald.

Knus


Likes

Comments