Hei alle! (soooorry for gensern som bare ligger på gulvet. Rotehuet) Pusen min er ikke så glad i å ta bilder as you see... but cute tho. Hele desember har kun vært jobbing og rydding i leiligheten. Har så og si bare gått i pysj eller kosedress. Så beklager så mye for lite aktivitet. Nyttårsforsett: Bedre på å blogge, hihi.
Håper alle har hatt en lite bra jul som meg. Blogges i 2018!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mandag

Idag er det ikke mye som skjer. J skal ha besøk av noen kompiser hjemme hos oss, Så jeg kommer vel til å skygge banen litt! Blir enten å dra ut til en venninne eller sette meg på den koseligste cafeén nede i sentrum og skrive ferdig noen blogginnlegg. Men middag står for turen, og idag blir det wok!

Tirsdag

Da er jobb som står for turen. Jeg jobber på XXL, og det er mye som skjer nå i desember. Jobber kvelden, den verste tiden å jobbe på, men jeg har utrolig koselige kollegaer så dagen kommer til å gå fort.


Onsdag

Slappe av dag. Forrige uke var jeg i såpass dårlig form at jeg egentlig bare ville ligge rett ut. Men det skjedde ting hele tiden. Så onsdag har jeg satt av til å kun ligge i sofaen og slapp av. Se på koselige julefilmer og drikke kakao - mmm!

Har begynt smått med å dekorere til jul. Jeg syntes det er så vanskelig å få det akkurat som jeg vil. Men nisser går aldri feil! (samarbeid med Viphuset)
Torsdag

BAKEDAG!! Mamma og jeg pleier alltid å ha en eller to bakedager i løpet av desember. Vi pleier å begynne i førsten av des for å ha noe å gomle på nesten av mnd! Vi pleier å bake sandnøtter, mintekuler og masse annet digg! Og i år har vi fått med oss Bianca - kjæresten til broren min. Jentekvelder er det beste jeg vet <3


Fredag

Julegaveshopping! Dagen etter lønningsdag, så det slår aldri feil. Usikker på hvor jeg skal enda, men målet er å få kjøpt inn de fleste av gavene. Har allerede kjøpt noen ting, men er langt ifra ferdig. Er mange jobbdager i desember også, så må gjøre det mens jeg kan, haha! Skal også innom vinmonopolet å kjøpe meg vin, så hvis dere har noen forslag til noen søte og goder viner, hit me up!


Lørdag

Familie bakedag. Iiiih, kan denne uka blir noe bedre? Idag står pepperkaker på menyen. Det blir da med mamma, pappa, broren min + kjæreste og meg + J. Beste dagen i desember spør du meg! Pepperkaker er det beste jeg vet, pluss det er mammas hjemmelagde pepperkakedeig! Men før vi drar til mamma og pappa da, så tenkte vi å dra ut å se på juletre. Vi tenkte å gå for falskt, men da blir ikke det evt. før neste år. Pleier alltid å være gode tilbud på de etter nyttår!

(bilde lånt fra google)

Søndag

Slappe av dag, AGAIN. Dere ser vel at det skje ting hver dag, eller nesten. På mandag igjen (11.des), så skal vi klippe oss. Så jeg må mentally prepare...

Håper deres uke blir minst like bra som min! Blogges! xx

Likes

Comments

// Sponset av desenio.no

Sea Foam og Blue Deep

Boxer og Ballerina Shoes

Var så heldig at jeg fikk med en kode til dere også! Med koden "MARIELL" får dere 25% på Desenio.no mellom 28.-30. november! (Den gjelder ikke på handpicked/collaboration bildene) ♥ ENJOY!!

Hei alle! Som dere kanskje ser, så har jeg ENDELIG fått mere ting på veggene. Ikke bare i stua, men også på badet, yeey! Jeg har alltid kjøpt bildene mine fra desenio for de er super fine! Det er alt fra vakker kunst til utrolig kule illustrasjoner! Når du bestiller bildene dine på nettsiden,, kan du også få kjøpt med rammer. Så når pakken kommer, så er det egentlig bare å henge de rett opp!
Fikk melding fra posten av pakken var sendt på mandag formiddag, og på tirsdag ettermiddag hadde den kommet på postkontoret klar for henting! SUPER RASK LEVERING. Så jeg var så glad for at jeg fikk med en kode til dere. Jeg anbefaler alle å slå til.
Nå skal jeg slappe av videre og beundre veggen min, haha! Vi blogges ♥ xx

Likes

Comments

((((Beklager så mye for uskarpe bilder, men mørke er ikke ved min side. Unntatt bilde nr.2))))

Lue Hollies / Jakke Parajumper / Hoodie Holzweiler / Bukse GinaTricot / Sko og votter Uggs

Hei dere! Er ikke søndag en sånn gå-tur dag? Haha, jeg føler det er sånn. Jeg pleier ikke å gå så mange turer, men føler det kommer til å endre seg nå. Det var deilig å være ute. Jan-Henrik og jeg bor i Halden, så vi har jo festningen nesten rett ved oss, diiigg. Kommer snart et innlegg jeg gleder meg til å vise dere. Tror dere kommer til å like det, hihi! Snakkes! xx

Likes

Comments

Åååh, endelig snart ferdig!! Har ikke lyst til å vise dere alt enda, men her er en liten sneak peak. Soverommet og stua er ikke ferdig enda. Men siden jeg ikke går på skole atm, så har jeg noe å gjøre.
Har gått inn i samarbeid med noen som jeg også gleder meg til å vise dere! Så blogginnlegg kommer snart om det også <3 Iiiih. Ha en super søndag videre folkens! xx

Har også trukket vinneren av Junkyard konkurransen, men noen av dere har ikke lagt til mail eller noe informasjon så jeg får funnet dere. Men skal gjøre mitt beste, ellers får jeg trekke en ny vinner!

Likes

Comments

Hei alle fine! Beklager så mye for at jeg ikke har vært her på en stund! Har vært utrolig dårlig på det, men har vært opptatt med meg selv og jobb. Men se på denne skjønnheten!! Jan-Henrik og jeg har vært litt på utkikk etter ting å ha på veggene. Utrolig vanskelig å finne noe som passer til stilen våres. Veggene våres er 3.3m, så mye tomrom nå...
Men hva syntes dere? xx

Konkurransen om å vinne et gavekort fra Junkyard på 1000kr slutter på fredag! Så kjapp deg å meld deg på hvis du ikke har gjort det. Innlegget finner du HER

Likes

Comments


"Emmène-moi partout à Paris. J'ai besoin de tout voir."
"Take me everywhere in Paris. I need to see everything."Er det en ting jeg har såå lyst til er det å dra til Paris. La ville de l'amour. (Byen av kjærlighet). Tenk deg sene kvelden i byen, småturer på stranda, shopping og bare føle på all den romantikken i lufta. Jan-Henrik og jeg har tenkt flere ganger å dra til Paris på en liten kjærestetur, men det er alltid ting på dukker opp. Vi har vært sammen i 2 år i slutten av november, så vi tenkte kanskje at det ble gaven til hverandre. En tur til Paris. Og da kanskje i desember. Tenk så fint det er der da! Hvis vi er heldig så er det kanskje snø der og, hihi!

Jeg er en person som elsker, jeg mener det elsker å lage lister. Jeg lager lister til så og si alt. Enten på notater på mobilen, lapp jeg finner i leiligheten eller bare på et ark. Så jeg lagde en liten "have to visit in Paris". Men det er jo kun ting man finner på nett, har liksom ikke snakket med andre og fått erfaring. Så håpa dere ville hjelpe meg litt i tilfelle dere hadde vært i Paris!!
Har dere noen steder i Paris å anbefale?

Likes

Comments


Yey, da var det endelig tid for konkurranse for min del. Det du kan vinne er et gavekort fra Junkyard.no på hele 1000kr. Hvor bra er ikke det?! Gavekortet er gyldig 1 år f.o.m kjøpsdato. Og det eneste du trenger å gjøre er å skrive noe i kommentarfeltet. Men husk å legg til email så jeg får kontaktet deg! :) Hvor enkelt er ikke det? Masse lykke til til alle sammen!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hei alle dere fine ♥ Idag har jeg ofra både hår og sminke for dere, haha neida. Joda. Her i Halden er det dritt vær. Både regner og blåser skikkelig. Men måtte jo nesten vise fram de nye boosta mine! Hvor kule er ikke de? De er fra nelly og når jeg så de, så måtte jeg egentlig bare ha de. De gikk rett i handlekurven!

De passer jo perfekt med denne måneden også. Rosa sløyfe. Jeg støtter rosa sløyfe aksjonen så ofte jeg kan for det står meg ganske nært. Så jeg anbefaler alle til å sende inn et bidrag. Og det kan du gjøre HER. Men nå skal Jan-Henrik og jeg dra til mormoren hans for å spise litt god middag! Så vi blogges! <3

Og konkurransen om å vinne et gavekort fra Junkyard på 1000kr kommer imorgen. SO STAY TUNED! ♥ xx

Likes

Comments

I samarbeid med Junkyard.no

Cropped hoodie HER / Adidas lue (lyse rosa) HER

Lilac tshirt HER (Den er også nå på salg!!)

Sapphire Crouching (Tiger sweater), dessverre utsolgt. Men merket Sapphire finner du HER

Adidas hoodie HER / Adidas lue (grå) HER

Hei alle! Jeg har vært så heldig og fått samarbeide med junkyard.no. Jeg fikk tilsendt noen plagg jeg hadde valgt ut selv og fikk vise de her for dere! Noe jeg digger med junkyard er at de har såå mye rått og kul til en grei pris. Kvaliteten er super bra! Og skal jeg nevne shippinga? Det tok en dag før pakken min kom! Hvor bra?
Måtte selvfølgelig ta med noen ting til Jan-Henrik også. Syntes han passa det perf, haha! Han pleier så og si aldri å gå med ting på hodet, men jeg syntes han kler det kjempe godt. Han pleier å gå med caps, men lue er mere innafor på han, hihi <3

Jeg har lagt til link til alle plaggene under bildet, så dere bare kan gå å se på de.

Jeg vurderer å ha en liten konkurranse der du kan vinne et gavekort fra Junkyard på 1000kr. Er det noe dere hadde vært interessert i? Let me know! xxo


Likes

Comments