Dammar av bloggen lite

HEJ!!

Det var ett tag sen sist, som vanligt. Jag vet inte varför jag envisas med denna blogg egentligen när jag uppdaterar ca 1 g per månad. Men men, jag har ambitionen att blogga mer (typ varje dag) men tiden/lusten/innehållet finns inte alltid där.

Hur som. Allt är bra med mig, är inne på slutspurten nu av min två veckor långa semester, varav den första av veckorna spenderades som sjukling i hemmet med virus, halsont och hosta. Men men, dumt att bli bitter! Jag får väl semestra sen i höst/vinter istället. Suck.

Den här veckan har inget speciellt hänt, tur i oturen så var dessa två veckor ganska oplanerade så det var ändå rätt okej att bli sjuk nu, den här veckan har dock varit lite seg den med iom att jag fortfarande är lite trött efter att ha sovit dåligt med all hosta, men jag försöker ändå hitta på lite roliga saker att göra dessa sista dagar!

Jag känner tyvärr viss stress inför att komma tillbaka till jobbet men måste tänka att allt blir som det blir och det som hinns med hinns med och det som inte gör det får prioriteras om. Jag kommer nu under två veckors tid att göra tre personers jobb mer eller mindre ensam, så lite stress känner jag allt MEN jag måste inse att det inte är mitt problem/fel att det är stressigt och jag gör så gott jag kan med det jag hinner.

Idag ska iaf jag och A hänga med hans föräldrar och hitta på någon slags aktivitet. Vad vet jag ej ännu men det blir nog nån aktivitet, några öl och sedan spelkväll. Det låter, enligt mig, som en helt okej mystorsdag!

Hoppas din torsdag också blir superfin och att du lyckas skymta något av solen idag (här i STHLM är det ganska molnigt men jag håller hoppet uppe!) :}


Två små snaps från igår, vi var ute på stan en sväng och åt lunch, tittade på slottet och drack lite cava i solskenet :} #vacaymode

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229