Bali, Kuta

Monkey Forest
Ingången till apskogen
Annorlunda blomma
Jungle beach
Kungliga templet
Thana Lot tempelet
Annat tempel
Kaffeböna
Rostning av kaffe
malning av kaffe
Surfare på Kuta beach

Började första kvällen på Kuta Beach med att testa nattlivet, helt galet! Otroliga klubbar, jätte kul. Dock har jag hållet mig lugn sen 😊. Passat på att bada i poolen, tagit massage och pluggat. Maten är väldigt billig och god här. Billigast hittills. Dock är alkohol lite dyrare än de andra länderna, eller ja nästan som Thailand för den delen.

Idag har jag varit på utflykt till olika tempel som är minst 1000 år gamla. Vackert! Dessutom var jag i apskogen där aporna lever fritt. De matas 2 gånger om dagen men inget stängsel runt. Så fridfullt och vackert där. Vi kollade in lite olika stränder men alla ser likadana ut här. Brun/svart sand men bra vatten. Det är bara Kura stranden jag aldrig skulle bada på, massa skräp. Stränderna är annars vackra på ett annat sätt än de vita med perfekta vattnet. Här finns ett lugn och en mysighetsfaktor dom annars ofta saknas.
Om man vill uppleva något annat än Thailand/Gran Canaria åk hit!

Imorgon åker jag till Ubud för yoga, spa, risfält och vulkaner. Efter fyra dagar där blir det Gili öarna, där de vita stränderna ska finnas.

Prisläge i Kuta:
Massage (på salong): 35-40:-
Mat: 17-25:-på restaurang ej gatukök
Öl: 15-17:-
Läsk: 3-5:-
Privat chaufför 8h: 350:-

Gillar

Kommentarer