Instagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielleInstagram elnamarielle

TIPS FÖR ATT FÅ ETT SNYGGT INSTAGRAM FLÖDE

Jag skrev häromdagen hur jag försökte få ett snyggt feed till min instagram, så därför tänkte jag dela med mig av hur jag gör och vilka app jag använder mig av då jag kan tänka mig att det finns fler i min situation.. Så, det jag försöker främst sträva efter är ett ljus, fräscht, lite kallt och snyggt feed.
Jag googlade runt massor för att hitta appar som kunde uppfylla dessa krav och den mest rekommenderande var VSCO appen. Jag har haft denna länge men har inte riktigt utforskat den helt men har nu har jag gjort det och tänker varför jag inte har gjort det tidigare haha.

Här ser ni originalbilden till vänster. Det första jag gör är att trycka på F2. Det är den effekten jag går efter och drar ner den till +8.0. Det beror helt på vad för bild man har. Här ser ni redan hur fräschare bilden blev. När jag känner mig färdig så trycker jag på den vita bocken och sen på den svarta pilen (vänstra bilden) för att komma till nästa steg.

Nästa steg är att ljusa upp bilden ännu mer och då trycker jag på den som liknar en sol längst till vänster. Höjer ljusstyrkan till +1.1 max. Annars kan jag tycka det blir för ljust, men som sagt så beror det helt på vad för bild man har. Efter jag har fixat ljuset så brukar jag gå vidare till den som ser ut som en halv måne bara för att få lite contrast (har ej gjort det på bilden). Sen trycker jag på den vita bocken som sagt.

Tredje steget så ökar jag Sherpan lite lite gran och då är det en helt vanlig trekant ni trycker på. Sen när jag är färdig med det så trycker jag på den som ser ut som en cirkel med ett S i för att få bort lite skuggor så att bilden blir lite mjukare.

Till sist så ställer jag in temperaturen och då brukar jag dra ner den lite för att få den här lite kallare känslan sen är det klart! Det bästa med denna appen är att när man är färdig med bilden/bilderna så blir det som ett flöde. Du kan alltså se hur bra bilderna matchar varandra innan du lägger upp dom på din instagram, super smart!

Före - Efter

Hoppas ni gillade detta. Kommentera gärna om ni vill ha fler av dessa inlägg. :-)

Gillar

Kommentarer

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw